Pages

Peminat-Peminat Wa

29 November 2010

BiNaWeHHhh !!!! ...







Hanginnnn tul !!!! ... hampir2 wa dh bertuko jd kaler ijau ... ni sume gare2 wa memendam rase disbbkn astro wa buat hal ... mane tak nye, bese nye pagi2 wa bgun tdo terus bukak astro ... bukak2 je dio tulis tak dpt siaran ... tp wa leh sabar lg wlaupn wa terlepas nk tgk program peberet wa kt chanel 100 .. huhu ....

Pastu wa cube bukak lg time petang lak ... stil jawapan yg same ... kalu ari ujan ke, cuace tak elok ke maybe la siaran tu tak ok ... tp petang smlm cuace ok ... pe masalahnye?? .. wa godek2 la sendri ... kuarkn smatkad kasi lap2 sikit ... hasilnye, mengecewakn ... nampaknye astro ni cube main kasar dgn wa gaknye ... time ni blu ketiak wa dh menegak tande GERAM !!! ..

Smpai la ke mlm pn takleh bukak gak ... "ni mcm takleh jd men, mesti kene bedal men" ... time ni wa dh mule berbalas pandang .. kejap2 wa pandang smatkad, kejap2 wa pandang rikoder astro tu, kejap2 wa pandang tukul besi kt dapur ... kdg2 ade gak suare2 mistik dtg " kasi pecah arr" ...

Dhle mlm tu ade game bola team Spurs peberet wa lwn Liverpool .. (nasib baik Spurs menang..yahuu!!)... last2 dgn penuh kasihsayangggg laling wa ckp " cube tgk kt kuali astro tu, mane tau kot2 ade yg trsangkut" ... almaklumle, kiteorg ni kn tgl kondo ... manela tau ade bende alah jatuh dr umah ats ke .. so ni la hasilnye ..................................




ape tu laling, cik ponti ke?

apakah ini? hangin dlm bdn semakin membara..

tudung sape ni wehhhh!!!!!



psst: kepada tuan punye tudung, time kasih byk2 kerana tudung anda wa terlepas tgok channel bola dan wa telah menjadi insan yang penyabar... pesanan kepada en astro pula.... pesal la lembik sangat signal mu, takat tudung tipis tu signal astro wa sangat poor.... hampeh!!!! sape yg wa patut saman ni??? sape?? sape??

55 comments:

Lianna Umar said...

haha ooppss maaf tk dapat nk tahan gelak..sbb ada bhgn yg buatkn sy ketawa..TAPII simpati kt curly keli pasai terlepas fav.channel~~SABAQ Noo~~^_^

Iris Asli said...

wakaka serious?? macamana tudung bleh smpai ke situ. ko tinggal dkt flat ke ape ni, or time tu baru pas ribut dak? XD

bulu ketiak naik takpe hahaha

cikpia said...

ha ha........ genre entri nie : sedey komedi..... he he......

mesti tuan tudung tercari2 tudung dia tu..... =)

mush said...

sib baik tudung, kalau seluar kecik lagi haru....xpe soh astro ulang balik siaran tu, ugut klu tak kasi saman..hehehhe

L said...

hak3, ados,, terlepas siaran nmpknyeer, ~LoLz~

Lagenda said...

miahahaha..mak ada rasa2 nak terkucil2 dah baca n3 kali nih! Betapa enak dan nyamannya leh tgk games secara live bebeh...

munna said...

Wah sadisnya cerita astro ni... boleh difilemkan gayanya ni.. Mr. Curly, Astro Dan Tudung Itewww...

Ellen said...

Tudung + periuk = tudung periuk...suruh p makan tu Bro tak payah tgk TV..haha

shida saje said...

hahhaaaaaaa..haa nk gelak besar la nih..MrCur sabaq jewla..kalo saya pon hangin satu badan :P

♥-- emieysandra --♥ said...

hahaha..gara-gara tudung rupenyer, dh ler mr curly pi minum air byk2 hilangkan marah tu, pastu tgk astro.;p

che armster said...

ko tak amik gambar arah tanah ke mana tau ada orang lompat bangunan pastu tudung tersangkut kat piring astyro ko?

che armster said...

adoi.. astro la bukan astyro.. hahahahahha

Cempakamelati said...

he heh.....saba jer la ya...

Cikbelog said...

haha ingtkan cik ponti..tudung rupenye..hadoi lemah tul signal astro..hehe

sop said...

huhuhu kecian..

cik panadol said...

spender wa selalu sangkut kat sane...sbb tu wa punye spender banyak hilang...dan di sebabkan itu wa jarang pakai spender!!! hahahaha

zuhanismohamed said...

sadis gak ni..cet tudung siapa lah yg jatuh atas piring astro tu..hehe

AngahSayang2314 said...

uittt sapa punya misteri nieeee

Anip™ said...

wah~ menakutkan lah~ huhu..sape punyer tudung lah..kui..sian ko

1)Bila Isu Bertunang Tanpa Sedar Itu Salah, Harap Maklum !
2)Kilang Al-Quran Dan Bagaimana Al-Quran Dibuat ?
3)Mengumpat! Adakah Ianya Hobi Manusia Zaman Sekarang ?

bdk johor said...

hahaha.. kalau astro wa lar bro, dh lama wa kasi kt alien ufo. biar diorg tgk astro lu tu kt angkasa lepas. wakakaka!!

ASSOYFINGER67 said...

nasib baik tudong..kalau pampers..huhu.....alamak....:(

Afiq Bukhari said...

haha pttla xdapat siaran..kan bagus kalau lu cek awal2 ekeke sabar jela bro :D

Terbaru dari AfiqBukhari.com - Pilih Kasih Dalam Meminta Sedekah?

echah mashuri said...

macam seram je...cm cik ponti pun ade..uiuhuh...xpyh saman2 bro..jual je tdung tu..heee

phreak-id said...

nasib tudung yang jatuh. Kalau sependar, jawabnya short circuit astro lu.. mwahahaha.

Terbaru >> 1) Stop Child Abuse 2) Pesan Untuk Adik 3) Komen Adalah SEO? Macam Mana?

Iman said...

Hahahha...sakit perut tahan gelakkkk....
kesian terlepas siaran...

Cik SHiNJU said...

Salam...

chnl 100 bro? x tipu ker nih? :P

bertuah tudung tu gambo dpt masuk blog hot kembaq Puyol neh... :D

Atif Hafiz said...

hahaha...sabar2..jangan jadi hijau...lepas ni beli parabola lak/....hhaha

N@SIQUE said...

hehehe~~~sapa tuan/puan punya tudung tue?comei x??siannyer terlepas bola~~~

Record Tv Program (Astro Decoder)

Dark Half said...

seb baik tudung kan?kalau spender rabak mesti lu lagi hangin kan?kahkahkah

Scarlett O'Hara said...

Tuan tudung tak sengaja tu.Dia pun merana gak cari tudung dia yang hilang.

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

hahahha..klakar...kalau cik ponti yg bertenggek kat stu, mesti bro takut nak halau kan..ahaha

Sophia Rani said...

hahaha.. kesiannya.. sabar2 tau... tuh laa.. gi carik pemilik tudung tuh... mintak ganti rugi sbb tak pat tgk bola.. -.-"

honey amour said...

lu kasi jer tudung tu kat laling lu...

zai said...

dalam ngamok2 pun leh wat lawak...tak tau nak simpati ke nak gelak ke...i pilih gelak lah...kihkihkihhhh...

Melati Qistyna's Mummy said...

hahahaha... rasa nk terkucil pown ado neh hah :P

hadoiiii.... mmg tahap gaban la astruk tu, agak2 nyer kalau tuko byond cenggitu gak ke gayanyer ...

piasara said...

akk pun selalu hadapi masalah problem cam tu gak...bengang tul..eheh..itu tudung awek umah atas ke..baju pontianak tersangkut ms terbang kt situ..

Syamil Hafiy said...

hahah , lawak + sadis arh mrcurly nie

suzie rahman said...

saman tudung tu.kikiki

♥ηαβειια♥ said...

miahahaha. lumrah duk kondo or any apartment kan :)

perindu_خلافة said...

hahaha.. lawak la bro~
nasib baek decoder yg x bersalah tu x kena pecah,>_<

laskar rainbow said...

hehehe...lawak la plakkk ;DD
anywy sabar ;)

M a W a D D a H said...

geram..geram sampai bulu ketiak menegak erk...hahaha

ponti!! larikk..hahaha...kesian plak..hehe

Mazlina Mokhtar said...

apa lagi.. samanlah tudung tuh.. biasakan tudung tuh.. hep, hep.. ish ish ish..

hahahaha

me3rma said...

saman tuan tudung..hak2

~ PIJA ~ said...

mr curly...

sape punye tudung la tu..kaler putih lak tu..seram disitu..hehee

one2paii said...

hahha..pueh ati den..dajal lu tgok buhla..semua tuh kerja gua..kerja gua..gua geram bila lu tgok tb bula jerk..lu terjerit2..hentak2 kaki..bising bai..so gua la yang buang tudung gua kek periuk astro luh tuh..puehh ati den..hahah

Nurturing The Ummah said...

tahniah kerana lulus ujian sabar. Hoho!

kak ina kl (1) said...

ooo kamu pun ada ek masa rapunzel..tak perasanlah pulak..

teruk tul si astro ni kan..cuma tudung sangkut kat piring dah tak dapat siaran

boy™ said...

cara mudah untuk menaikkan trafik blog anda.. @ http://backlink10.blogspot.com

Cik Moon said...

sib baik bukan tudung cik moon... ngeee~

kata kila said...

kehkehkeh.nyaris tudung.kalau spender?

Cik Bucken said...

jual tudung tu balik. tgk, laku ke x..:P

Cik Dya said...

memang lawak bro ... haha

Cik Dya said...

memang lawak bro ... haha

nadey said...

NI SUMPAH LAWAK GILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails