Pages

Peminat-Peminat Wa

22 November 2010

JoiN WaLKiNG DaY



Utk membuktikan wa n the gang adalah org2 yg mementingkan kesihatan, wa telah mengetepikan rase ngantuk utk menjoinkan diri dlm World Walking Day kt Tasik Titiwangsa pada 21 November 2010 ... wa telah membangunkan diri pada jam 330 am .. caye tak? ... btul wooo tak tipu pnye...




jam kete wa menunjukan 5:14am.. time ni wa dh smpai titiwngsa...

bukti wa smpai dlu sblom urusetia..


cik panadol n bini wa yg sgt mempunyai semangat yg berkobar2..


3 atlit berwibawa..

tgok!!! gelap2 lg wa dh dpt teset pree tau...



Kol 6 pagi kitorg dh Q nk amik teset pree ... dlm kol 630am org dh stat ramai, mgg ramai !!!.. teset utk 2000 org terawal, dlm kol 730am teset dh abih.. rugi kalu tak dpt teset, kale ijo lg.. Selain dpt teset, ktorg dpt tiket cabutan bertuah n sekotak air melo, dgn tarak malunye bdk johor menangis2 meminta 2 kotak air melo, die sorg je dpt 2 kotak(merosakkn name kelab tul la mamat ni).. hehehe.. Pas amik teset, ktorg pn berwormap sblom berjalan kaki, bess tul bererobik awal2 pg..(teringat lak wa mase bererobik dgn carmen electra dlu) .. huhu .. bersungguh2 tul cik panadol, mama zarra n bini wa...


ktorg dh leh posing dgn teset pree, yg blakg tu sila beratur yek!!...


posing kt kete sinar, abby fana pn ado tau...(bkn eby yus) hikhik ..





bdk johor ni len org suh buat, len lak yg die buat ..cet!!


kami yg hepi sblom berlepas...


dilepaskan beramai2..(helmi de gimik mc ari tu)


aksi fancy walk oleh bini wa n cik panadol.. gedik sungguh....


ish3 gambo ni sbg bukti cik panadol mmg xmnat pada lelaki ..huhuhu..cabut !!!





ktorg xwat ye aksi ni, br je berjalan dh singgah membeli belah.. ishhhh....


kami hampir smpai ke garisan penamat..luorg cari la mane bayang2 wa..hikhik

muke boring bdk johor kene Q nk amik koko kruch.. mkn koko kruch ke bro? huhuhu..


Ktorg agak keciwa kerana tak mendapat ape2 goody bag dr penaja, dh la smpai lmbt sebabnye ktorg start je dh kt blakg skali, lucky draw sorg pn tak dpt, tmbh lg keciwa..tp wa pueh ati !!! .. hahaha .. cm bese la pas bejalan penat2, pewot pn dh lapo... pastu cube teka ktorg g mane?



muke cover penat n lapa oleh cik panadol n bini wa...

Atas cadangan mama zarra, kami bergegas menuju ke Tesco Extra, mama zarra nk sopin n leh lepak kt fookot yg ade ekon, maklum laa kami ni dh rentung kepanasan.. Adakah kami mkn? takde bukti ok nk tuduh2 ni.. hehehe... ape2 pn kami sgt enjoy join WOLD WALKING DAY...


54 comments:

munna said...

patutlah dah nampak kurus .. mr curly rajin exercise ye

ASSOYFINGER67 said...

memang semangat pun CP ngan bini lu...wuahaha

dya adriza said...

dari blog cik panadol, terus ke blog sini. korang memang aktif!!

sop said...

mmg sempoi lah geng.. dpt join...

Cik SHiNJU said...

Wawawa...abg poyol dah start pojek kuruskan pewot dia ekk..hihihi.. :p

+akufobia+ said...

pehh.semangat.awal sampai seh.mesti dapat tengok orang pergi subuh kat surau kan.

mr.curly said...

munna: azam tbaru..mau kurusss !!..hehe

mr.curly said...

assoyfinger67: dorg mmg camtu bro..hikhik

mr.curly said...

dya adriza: campur radioaktif..huhu

mr.curly said...

sop: syok gak skali skale join event ni bro..heehe

mr.curly said...

cik shinju: sekejap je kurusnye tu..hikhik

fairuz n nani said...

rajinnye encik kinting ni..=) hehe..bagus2..

mr.curly said...

akufobia: ish3..sempat g reramai..

mr.curly said...

fairuz n nani: ala, bkn slalu..hikhik

cik panadol said...

wah...masyuk kutuk wa!

Sempoi Guy said...

wah ini macam baru la menjaga kesihatan namanya goooddddddd....

mr.curly said...

cik panadol: ooo slame ni pandai lu meng aibkn wa ye.. skg dh jelas sape lu sbenornye..muahahaha

mr.curly said...

sempoi guy: baik cikgu !!!..hehe

blog-tips-kurus said...

ehemm!!
WORLD my dear..:)

mr.curly said...

blog-tips-kurus: mawi world !!!..hehe

cik panadol said...

skandal lu terang-terangan! kalo wa tak aibkan pon, org still boleh tau!

mr.curly said...

cik panadol: argh !!! wa xkire .. wa akan dedahkn kt melodi psl cinte 3suku segi lu ni..hikhik

cik panadol said...

wa tau lu tak sefofulor dia...tp lu jgn nk buruk2 kan abang eby yus wa tu dalam melodi!

mr.curly said...

ish3..eby yus tu kamcing dgn wa .. die yg suh paparkn kesah lu ni..die takut teraniaya sok..

phreak-id said...

apa yang penting! Kerja..sama!

Gua memang respek semangat kesukanan lu bro. walaupun gua tahu efek senaman tu berakhir bila korang straight pergi makan lepas tu. hahaha

Terbaru >> 1) My Precious Gift From God 2) Bagaimana phreak-id.com boleh membantu meningkatkan traffic blog anda? 3) Follower ke 100

mr.curly said...

phreah-id: hahaha..tu dh semestinye bro..

Cik Moon said...

whooaaa..syiiookknyerr.. erkk.. cik moon dah lama x jogging.. patut laa berat makin naik ni.. ngee~

mr.curly said...

cik moon: ni la event kesihatan sekali dlm stahun yg kiteorg buat..hehe

zarra said...

saper mangsa cik panadol tu ha....????

haruuuu....wakakakaka..apapun wa nak dedahkn gmbar ni pada abg ebi yus.....huhuhu

mr.curly said...

zarra: mmg wa nk terjah si mangse tu !!! ..huhu

cik panadol said...

cis...mcm mane mama leh join sekaki dalam kes pembongkaran ni...

mama tak takot ke wa kasi raba2 mama lagi kekeke

AngahSayang2314 said...

curly memang la awal bangun tapi niat berkobar2 nak joint ye akhirnya ke kedai mamam gak ye...

fun sungguh korang kan???

zarra said...

mr curly,
wa dah terjah mangsa cik panadol...dia kata x prasan lak bila cik panadol melakukan ksempatan tsebut....dia yakin kene mandrem la....apa yg perlu adik lakukn utk tlg si mangsa...arrgghhh!!!!!!!!

sowi cik panadol...wa tpakse berada d pihak yg benar....adoooiii..!!!

mr.curly said...

cik panadol: tgk !! ni la hasilnye ble wa bgabung dgn detektif conan ..hahaha

mr.curly said...

angahsayang2314: mmg sronok ble dpt bkumpul cecame ni..hehe

mr.curly said...

zarra: bagusss !!!.. teruskn usahe adik tuk terjah..jgn biarkn diri anda dislubungi misteriiii.. hikhik

Melati Qistyna's Mummy said...

tang mano kuruih tu? tang rambut ka? hahahha

weh, lu pitenah cik pana hek :P

CP said...

Assoyfinger67, apasal plak CP terkait sekali nie... tak masuk kitab pun time kejadian nie bersiaran langsung ekk...

CP said...

Zarra : mcm maner ler boleh terscandel ngan cik panadol plak nie, aduyaii....

mr curly : kekecewaan yg dialami merupakan subjek utama topik perbincangan mrs curly and cik zarra ket opis... terserlah kekecewaan waktu story disampaikan...

mr.curly said...

qistyna's: ckp cpt wa dh kurusss !!..hehe

mr.curly said...

cp: yg bro assoy maksudkn (cp) tu cik panadol..hikhik

mr.curly said...

cp: laa..zarra ke??..bior betuiii..n beliau mmg seorg pelakon yg baik penuh penghayatan..hahaha

cik panadol said...

cisss....mama tak ngaku apa yg dia rasa? wah sedap2 kne ramas...xmo ngaku ye mama! hahaha

alang-alang lu dah buat penmbongkaran ni, biar pecah semau rahsia!

mr.curly said...

cik panadol: ni la buktinye..terime kaseh detektif conan(eby yus) !!!..hikhik

Sophia Rani said...

bestnya dpt join.. kurus tak.??? hehe

mr.curly said...

sophia rani: tgkla! pinggang wa yg ramping ni..hahaha

zarra said...

ye la...kita ngaku je la cik panadol...hahaha..BERTUKAR.....
mr curly, bkn lu je blh jalin hubungan ngan bdk johor tau...!!!

smstinyer i plakon yg hebat....ala ranis mukerjis....

mr.curly said...

zarra: aik! wa n bdk johor xde kene mngene dlm ni citer..huhu

CP said...

alamak tersalah info la nie... malu maolu cepat cari topeng doraemon cover muka... alamat bertambah demam la CP, huhu boleh tambah MC...hehehe

Joe said...

best tul le kau orang ni.. aktif le...

bdk johor said...

ait..!! apsal lak nama wa bole tersangkut lak dlm ini cerita. wa xde kena mengena maa. adehhhh!!!

mr.curly said...

cp: xpe tambah mc bro, bos xmarah .. hikhik

mr.curly said...

joe: uihhh mmg tlebih aktif bro.. lbh2 lg kalu ade bab mkn..hehe

mr.curly said...

bdk johor: lu kene wat sidang akhbar bro tuk bersihkn name lu..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails