Pages

Peminat-Peminat Wa

10 November 2010

CuTi DeEpaVaLi



Hepi Deepavali... Sempena cuti Deepavali ari tu, wa n sefamili bini wa g berholiday kt Tiara Beach Resort PD, korang sti muak kan, asik2 g Tiara jer.. nk wat cmno, plan asal A'Famosa Melakau or Ilham PD, lmbt booking Tiara je la yg hado.. ok la tu drp xhado.. syok pe kt Tiara ni..





Cm bese la aktiviti kami, mandi mande smpai itam n kecut2.. kecut ?? .. smpai je tgh ari tu, masing2 dh check in dlu, wa lmbat ckit nk cr mesjid nk solat jumaat, kol 3 cmtu dh melepak tepi kolam, hajat nk terjun, tp memikirkan takut kecerahan kulit wa ternoda, wa terjun dlm kol 5 smpai la kol 6.30.. xpuas la beb!!









Mlm tu ade celebrate kecil2lan tuk pama mertuo den, celeb besday mereka, mkn kek jer, tu pn cucu yg dok melebih2 nk tiup lilin.. pas mkn kek kami berkonvoi ke Linggi nk mkn seeput, xjauh pn, nti wa cite lebih mendalam n lanjut psl tmpat mkn tu yee..



hepi besday atok n wan...









Pagi2 Sabtu bini wa dh kejut ajak bererobik kt kolam, mls tul wa nk ikot, maklum le syok tido, tp disebabkan wa ni somi mitali, wa pn temankan la bini wa n ika (sekupu merangkap adik cik panadol. Cik panadol xdpt join kitorg sbb die kawin .. eh,kawan die .. tp dlm ati die mengelintin nk join kami).. sonok, beshhh woooooo... (dlm usaha menjeleskan cik panadol).





baywatch



Dengan unipom erobik yg wa tmph seminggu sblom bercuti dan semangat waja nk bererobik, akhirnya wa kecewa, wa mempolo la sore instukter erobik tu, tp akhirya erobik tu khas tuk org2 yg berkusus kt ctu ... cit! susah je wa bgn pagi dgn semangat waja .. di sebabkan tahap kecewa wa yg tinggi, wa sejukan ati dgn terjun ke kolam mandi dlm kol 8 pagi.. sejukkk wooooo... kami kuar dr kolam kol 11 pagi, lame x? huhuhu! ... wa tekentut2 byk kali dlm kolam tu, tp wa xkincing tau!!! ..


antara aksi renang dlm tempoh 3jam berendam





lihatlah tiyak wa, sguh rampingkannn ..


help! help! dialog lemas dr ika .. tp abaikn je ..hikhik


aksi apungkn body ntah hape hape ntah..



Pas check out wa pn polo pama mertua wa blk kg, smbg berehat kt kg lak, ahad wa pulang ke kelumpo agak awal kerana team Royal Klate memerlukan khidmat wa sebagai pertahanan utama team tersebut, byk payment yg wa trime sbb wa terpaksa ketepikan hal keluarga sebentar demi memajukan sukan bola sepak Malaysia..







ika n cik panadol, mane lg kiut? huhuhu..


pot..pet..pot..pet.. pas ni nk g mane lak? melakau jom!! jem laaa...blk kg yo laa...


papai... peh ni wa dtg lg yek!!!

45 comments:

GematriA™ said...

hahahaha.. famili gathering d hari raya.

btw, selamat hari raya deepavali utk lu sama mrs. curly..

cik panadol said...

cet! lu saje mau kasi wa jeles...berendam2an dalam kolam tu...

apesal lu tak nganku yg lu ade kincing dlm kolam tu? eh tu mrs curly kan...die yg kincing perlahan-lahan dalam tu....kekeke


p/s: wa lg comey dr ika! itu fakta!

♥ Princess ♥ said...

cam bessssssttttt je.....heeeee

krole said...

wuahhh bestnyeee....

mr.curly said...

gematria: hahaha..ammak!!!

mr.curly said...

cik panadol: siyes! wa kuntut je(ngaku lg tu) hehe..cet! dgn adik sndri pn xpueh ati gak..hikhik

mr.curly said...

princess: dh mmg bessssssss pn..hikhik

mr.curly said...

krole: syokkk!!!..

Yuni Aisyah said...

best2...hehe...kek tu nampak sedap..:p

nasazfrog... said...

wahhh bestnye bermandi-mandi..... wahhhh makan kek lagik, super duper best ni.. :)

mr.curly said...

yuni aisyah: nmpak sedap rase sedap,harge pn sedappp..hikhik

mr.curly said...

nasazfrog: hehehe..

Melati Qistyna's Mummy said...

kuikuikui.... lu ni kan, leh jd model TBR... assyyyiiikkkkk ke sinun jer :P

weh, aritu kato poie bkt tinggi... lu kincing hek... 3jam x kincing ko? kincing kuat la lu :P

mr.curly said...

qistyna's: muahahahahahahahahahahahaha..ha amik ko!!! xabis gelak lg ni..hikhik

sweetsal said...

bestnye makan angin..tak pernah pegi tiara beach resort, macam best jer..

one2paii said...

lu nie manjang jalan jerk keghijenya ye..banyak duit lu ka??bak mai ckit..nak pinjam 10 ribu..beli hantaran untuk pinang kekasih gua

░♥si lampu neon♥░ said...

DEN TAK ROTI BORONANG ! GRRRRR

echah mashuri said...

deepavali vatekel :)

mr.curly said...

sweetsal: g le sesekali..bess!!!

mr.curly said...

one2paii: disbbkn kenkawan, wa upkn lg jd 20ribu..cukup??? hikhik..

mr.curly said...

si lampu neon: wa pungggg!!!..hahaha

mr.curly said...

echah mahsuri: deyyy!!.cet!(smbil kunyah sireh ni)..hehe

ASSOYFINGER67 said...

Patutler demam..mengalahkan bebudak pulak ....huhu

Miss Annaz said...

waahhhh!!!!
nampak best jer....

simply nana said...

wah bestnye g bercuti...best ape kt tiara tur..byk kolam renang die.tinggal pilih je nk g yg mane n brenang...x ramai org ke time2 cuti bini...

simply nana said...

wah bestnye g bercuti...best ape kt tiara tur..byk kolam renang die.tinggal pilih je nk g yg mane n brenang...x ramai org ke time2 cuti bini...

mr.curly said...

assoyfinger67: cet! ni minggu lopeh punye daa.. hikhik

mr.curly said...

miss annaz: g ramai2 ni mmgle bess..hehe

mr.curly said...

simply nana: mmg byk kolam renang eh..uihhh! org ramai tu ble time2 cuti..

AngahSayang2314 said...

wah.. bestnyer tengok curly ngan family ber swim2 hehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

sweetsal : mmg best, tu yang si kerli dok ulang alik ke sinun jer... kite penah p skali jer :P

pN.rOs said...

bestnyer....
lagi best part celebrate besday tuh

HaNTwO said...

huhuhuhu bestnya....nak gak g cmni tapi hamba xde pitih :(

i am S!L4H.. said...

pegi jgk aritu tp x mndi....
hahahahh

Dark Half said...

cuti2 mesia btol kan kau tahun ni

F.I.C.K.R.Y said...

Uihsss.... mandi tak ajak ker bro?!
Owhhh... diam² jer ekk keluar rumah. Langsong tak khabaq kat jiran sebelah...

Gayahspears said...

wah.. mantap la family day bro.. mandi manda siot...

mr.curly said...

angahsayang2314: hehe..skali skale

mr.curly said...

qisyyna's: hahaha..mekaseh tlg jwbkn ..

mr.curly said...

pn ros: menyentuh kelambu..ehh kalbu ..hehe

mr.curly said...

hantwo: tgu le bile dh ado..aduhhh

mr.curly said...

silah: cet!!!..wa xpakse le..hikhik

mr.curly said...

dark half: alhamdulillah, rejeki tuk thn ni kot..

mr.curly said...

fickry: ish3..yg ramai2 tu sume jiran2 wa belake tuuu..full haus TBR tau psl wa bwk 1 kampung ..huhu

mr.curly said...

gayahspears: alhamdulillah, dpt famili yg spoting, camnile jdnye ..hikhik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails