Pages

Peminat-Peminat Wa

12 November 2010

SkYLiNe





Mekasehhhhhhhhh!!!!! ... tu yg mule2 skali wa nk ucapkn kepada nuffnang coz bg peluang lg tuk wa lakibini nengok wayang ... yg paling penting lg psl ia FREE!!! ... hikhik ... kali ni lokasinye di Wangsa Walk tuk pilem " Skyline" ...


dpt notebook pree..

tgu turn nk msuk punggung.. ops! panggung..

Citer ni bkisah ttg makhluk asing yg mnyerang bumi ... uihh!!! jahat2 belaka alien ni ... pantang je nmpak bende bgerak, sume dibedal nye ... tapi bior wa terus terang la ye, terutame tuk kaki2 wayang yg teringin bebenor nk nonton ... rumusan yg leh wa buat tuk citer ni ... menarik dr segi kesan khas tp susunan jln citer nye agak berterabur sikit ..





Sbbnye, bru 5mnt wa nonton, tetibe je wa rase cam citer tu dh nk abis ... aik! pelikkk!!! ... tak penah lg wa tgk wayang amik mase 5mnt je ... hehe ... wa tak tau la kalu pengarahnye mmg nk wat camtu ... pastu ending lg haru ... terus abis camtu je ... hampeh tul!!! .. maybe akan ado sambungannye kot ... tuk pilem ni wa bg 3 bintang jele .. terpulang kt luorg nk tgk ke tak ... takde sape melarang ... huhu...






Jeng3!!! .. tp bab yg paling bess mase g tgk wayang ni ialah wa dpt jumpe blogger2 yg lg dasat dr citer Skyline tu ... Che Armster, Phreak id n wife, Hamzah Ian, Ishak, Tia n Farra Eng (sori ye farra, wa tak sempat snap2 tu ari ) .. tp yg pastinye, gambo wa dgn bopren eh ado kek blog dio .. hehe ... selamat berkenalan yee !!! ...



kumpulan tara kuca ca..

incik che armster..

incik ishak..

29 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

wweiii, apa hat lu je yg dpt teket pree.... wa nk bako umah lu la, nanti dorg leh bg teket tu tuk wa laki bini lak :P

echah mashuri said...

sonoknya dpt tiket free...bak sini 2,ahaha

tia said...

eh ehh, kenape ade gmbr tia ?
heeeee~

:)

hamzah ian said...

keh keh keh

one2paii said...

bestnya dapat gi tgok waayang tanpa bawak den sekali..best behtui..lu nie comei bebenor la gua tgok..kiut jerk..hahhaa

.s.o.f.i.a. said...

walau citer tak best tapi the end of the day agak menarik la ngan sesi hang out tu.... he he....

che arm gemok!!!!!!

mr.curly said...

qistyna's: pulisssssssssssss!!! tulunnnnnnnnnn!!!..qis nk bako umah wa..

mr.curly said...

echah mahsuri: ceh!!! kasor nye..hikhik

mr.curly said...

tia: a'ah la kan..camne leh ade ek..huhu

mr.curly said...

hamzah ian: ha lansai utang sudah..hehe

mr.curly said...

one2paii: oooo nk bodek la tu..kasi puji berlebih2 lg..hikhik

mr.curly said...

sofia: hehe..bess sbb dpt jmpe dorg sume..

Ishak said...

camana gambo aku boleh ada kat sini ni. risau lak aku tgk gambar popcorn tuh. mcm nak jatuh. hehe

Anip™ said...

sonok ar dpt bende free...hehehe~
mcm best jer citer tu..

10 Fadhilat Coca Cola, Terbaek Dari Ladang !

mr.curly said...

ishak: ado org snap curi ni bro..xpe2, nti wa g cari org tu..hikhik

mr.curly said...

anip: hehe..g le tgk

noreed said...

wah best nyer dapat tgk wayang free :)

cik panadol said...

wa rase che arm tu sesuai jd skandal lu yg terbaru selepas bdk johor berpaling tadah....

Che Armster said...

hahahaha best gila cerita.. masa ending tu rasa macam tamau bangun.. rasa macam nak gigit2 seat kat panggung tu sebab nak tengok sambungan.. bedebah betul la pengarah cite tu

honey amour said...

kalau 3 bintang tanak arh g tgk wa ckp lu...tak best la tu..yg best nya wa cakap lu..lu jumpa blogger2 ..hehehe wa cakap lu..wa tak paham apa wa komen.. :)

phreak id said...

>> Ini gambar kamera aku pulak bro.. <<

mr.curly said...

noreed: hehe..org dh bg tu,amik jele..

mr.curly said...

cik panadol: cet!..

mr.curly said...

che armster: citer paling bess di mukebumi ni bro..hahaha

mr.curly said...

honyey amour: mak ai!!! byknye " wa ckp lu"..hikhik

mr.curly said...

phreak id: thanks bro..

Sophia Rani said...

eh... tak pasan lak ada cite ni... mesti nak kene pi tgk nih.. suka sgt citer2 mcm nih.. ;)

mr.curly said...

sophia rani: uihh kalu nk tgk citer ni diwajibkn bwk wa skali tau..hikhik

akuzle said...

itu geng tara kuca wa ingat suda mandrem itu panggung woh.. pasai apa, asik2 muko depa jeks tang kt wayang... jeles wa... uhux!! bilerlah wa leh tgk wayang ngan lu weh... rapunzel lu talak dpt ka? itu Wangsa Walk besh jugaks oh... wa pelenah sampe skali...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails