Pages

Peminat-Peminat Wa

30 December 2011

SeLaMaT uLaNGTaHuN PeRKaHWiNaN





Ya Allah, kami mohon rahmatkanlah hamba mu ini.. Murahkan rezeki kami, gembirakan hati kami, tambahkn kasih syg antara kami, sihatkan tubuh badan kami, berkatkan ahli keluarga kami, muliakan zuriat keturunan kami, teguhkan ikatan perkahwinan kami dlm redha & rahmat-Mu sentiasa, dari dunia hingga ke syurga, kekal selama-lamanya.

Ya Allah, peliharalah hamba-Mu ini dlm kesejahteraan & keselamatan, panjangkan usia kami dlm keberkatan & kesyukuran, akhirkan kehidupan kami dlm kemantapan iman.. 
Himpunkan kami di akhirat nanti beserta keluarga & sahabat nabi junjungan...Himpunkan kami di akhirat nanti beserta keluarga & sahabat nabi junjungan. Himpunkan kami di akhirat nanti beserta keluarga & sahabat nabi junjungan. Wahai Allah yg memperkenan segala permintaan.

# 1hb januari-Hepi Anibesari buat..................................... KAMI!!!.. hikhik..




27 December 2011

WoRdLeSs WeDnEsDaY # 9



23 December 2011

ADLiN oHH aDLiN..




Skg ni ari2 wa bace sokabar kisah si Adlin Aman Ramli yg tak puas ati dgn juri Maharaja Lawak Mega.. tp tak puas ati beliau lbh tertumpu pada Chef Wan.. tegas Adlin,soal marah or tak  leh terima kritikn bkn isunye tp yg jd persoalan ialah mengape Chef menulis komentar ketika program masih blangsung..

Adlin turut mmbidas Astro & juri program ni yg dilihat berat sbelah.. koba eh, di manekah sikap profesionalisme juri yg terang2 memuji kumpulan tertentu saje.. jika ditanye kumpulan mane yg diminati, tak perlulah mnjawab soklan tu dgn sebut name 1 pihak je..pe perasaan kumpulan lain?? tidakkah tu pilih kasih namenye.. haaa camtu la flashback wa (ehh dh mcm citer antu kak limah lak)..hehe..

Citer lbh luorg leh bace kt sokabar berita harian..


21 December 2011

FRee Maa....




bru pas tuko kupon..



wa lepak terus tmpt drebar tuu..

mcm naik roller coster..


Walaupun dh lamo wa dapat stok kupon free rapidKL ni, baru sekali je wa bejaya menggunakannya.. tak tau nk kemana, laling ajak wa bejimba2 kat sogo jer.. walaupun dh agak muak lalulalang kat sogo tu, tp tu je tmpat yg sonang nk dikunjungi..



mari dapatkan at mr curly's blog..

Sesape yg nak kupon free ni, mai le contact wa.. jgn malu2.. jgn sogan2.. wat mase ni ade la sorg duo yg dok emel2 wa usha psl tiket tu.. sape2 yg mau jgn tgu lamo2 yer.. leh pusing2 kelumpo free jer... huhuhu...


RALAT: kupon2 ni hanye sah sehingge ujung bln ni je..


16 December 2011

RoBiN LaBu


Wa mmg semulajadi dilahirkan sebagai atlet.. buktinye sume sukan yg wa ceburi, wa akan menempah kejayaan n kemenangan.. yg terbaru sukan memanah.. wa telah berjaya mengalahkan saingan wa yg berhempas pulas mengalahkan wa.. hahaha..

aksi yg mengaumkan...fuhh lentik gak body wa ek..hikhik

pose istimewa utk peminat..huhu

pencabar wa yg bhempas pulas cirit birits utk mengalahkan wa..

gaya seorg wira...

kelas mengajar atlet2 baru..

atlet didikan wa...

buktinya yg jujur tanpa ade unsur2 penipuan..

14 December 2011

AviLLioN AdMiRaL CoVe PD


Laling ado kojer.. wa holiday.. lalalalaaaaaa... 3 hari 2 malam kt Avillion PD.. tmpat cantekkk... baek punye kalo nk hanimun n hanistar.. jom la mai cni...

hulu balang kuih...
 
katil hanimunn...

sopa yg besau...

ado sinki, tp xdo dapo ye mokcik2...

syokkkk...

angin2 manje di balkoni..

sape2 nk sewa kapal wa ni leh la anto emel kt wa...huhu

jgn risau, byk lg kapal2 wa utk disewa...

tempat jet peribodi wa nk landing..

paking....

di suatu petang yg hening.. takdo ombak tp ado windu.. sob..sob..

Servis kt hotel ni mmg tip top.. wa bagi 4.5 bintang utk hotel ni... harga kalo bkn gomen agak mahel.. harga gomen mmg murah.. sape kijer gomen try la tnye hotel ni rate bape hengget ye..


13 December 2011

SeLaNGoR BeRaKSi Di BuKiT JaLiL




Selangor bakal menggunakn Stadium Nasional Bkt Jalil sbg gelanggang sendri bg saingan awal Liga Super 2012 sehingga Stadium Shah Alam siap dibaik pulih April dpn..



Yahuuuu!!!.. pasni leh la wa g stadium dgn lbh kerap psl dokek yo mo umah..huhu.. Stadium Shah Alam tu dh mmg patut dibaik pulih pn psl byk kemudahan asas lain berada dlm keadan tak memuaskn terutame kualiti padangnye.. wa dh ckp kt pengurusan stadium, pasni kite takyah pkai rumput.. pkai Lalang je terusss.. hikhik

Byk lg cadangan yg wa bg kt pengurusan antaranye:

1) setiap tmpt duduk penonton disediakn mangkuk jamban mesra alam dibwh nye..

2) disediakn skali katil tuk penonton tp caj mahal skit.. (psl kalu game tu boring leh tdo terus)

3) tak dibenarkn bwk mercun atau bom atom tp digantikn dgn tmpt tuk wat babekiu bg penonton

4) setiap penonton diberi mikopon..(senang tuk penonton maki hamun pemain yg main mcm ehh puihhh s..l)


# sile bg cadangan luorg dlm peti cadangan dibwh ni tuk menaik taraf stadium kite..huhu


07 December 2011

Ni La SeBaB Wa TaK KaSi LaLiNG MaiN BoLa..



video


#kdg2 anak2 ni tak tau yg kite sygkn dorg (ayat iklan)..hikhik

05 December 2011

LaWaTan SaMbiL BeLaJaR


Sempena musim cuti sekolah ni, wa selaku ketua pengawas perpustakaan sekolah kebangsaan Sepanyol telah mengetuai satu lawatan ke kilang buku.. walaupun tak ramai yg berminat nk join lawatan anjuran wa kali ni..hanye sorg je yg betul2 setia mengekori pe jue program yg wa wat iaitu laling wa sendri,lawatan tetap diteruskan.. hahaha..jom kite jelajah kilang buku ni.. jom!..jom!

selamat datang adik2..

jom masuk dalam..

uuii.. manyaknye buku...


saya seorg ahli bomba..

saya seorg angkasawan..

saya bukan seekor katak..

jom baca adik2..



Cmne? sonok tak lawatan kte kali ni.. sambil melawat kte pn leh mendapat ilmu.. sonok kan kan kan..hehe

baikla adik2, tu je la tuk tv pendidikan ari ni..jumpe abg lg di ari & waktu yg abg sndri pn tak tau bile..hikhik

01 December 2011

KuPoN RaPid KL.. Mau???





Lelong.. lelong... sape nk kupon RapidKL?? lelong...lelong.. skrg wa dh jd kondakter tiket pulok ni.. hikhik.. kupon ni wa ado bnyak stok, disobabkan wa ni bermurah hati lagi mulia, wa nk share2 la kt luorg sumer..

Kupon ni dlm terms n kondision nyer tulis xpired 31 December 2011, tp disebabkan wa telah menggoda bos RapidKL ni, maka tempoh xpirednye telah dilanjutkan smpai le bln Mac 2012.. kupon ni sekeping one way.. leh gunakan kt Putra LRT, Star LRT n Monorel.. kupon ni leh gune time sabtu, ahad n cuti umum kt kelumpo jer..




Sape2 yg mau kupon ni, roger2 la wa.. anto emel ke, tipon ke.. mane le tau time2 cuti sekolah ni luorg nk bwk anak2 ke, atok nenek ke, sepupus sepapat ke, jiran2 kg ke, naik tren pecume.. takdo syarat pn, tp mai dtg amik kt wa je le.. mariii..mariiii...mariiii...


#ari ni tuan sadiq nk beri zakat..jikalau sedare bekenan dgn harte kt dlm umah ni..amik!..amik!..

28 November 2011

PRoJeK SaMPiNGaN



yoo..yoo.. wasap..wasap.. makcik.. pakcik..

Salammmmmm.. wa sedor blog wa ni dh mcm pepatah "kubur kate mariiii, umah kate pegiiiiiii".. hikhik .. tp mekaseh la coz ade gak yg sudi2 jenguk wa yg tak brp nk encem ni .. cume cumelll je .. huhu .. almaklumle, skg wa tgh rancak wat projek sampingan.. tp wa tak wat sorg2 coz wa ditemani oleh tokey funfair.. hehehe..


sedang bace sms dr kilafairy nk book  wa.. ops!... p.a sistem daa..



seri meresing..ing..ing..


Alhamdulillah, projek kiteorg yg kecil2lan ni makin menjadi .. dh merate tompek gak arr yg kiteorg dh poie.. opss! projek ape??.. maap, lupo lak wa nk terangkn .. hikhik .. kiteorg wat projek karaoke or p.a system.. wat mase ni lbh tertumpu tuk majlis2 kawen.. kalu ado yg nk guno kan p.a system kiteorg tuk majlis2 lain pn bole gak .. 
 

kau kunciiiii... cinta kuuu.. di dalam hati muuuuuuu....






Ado gak selebriti2 dr hollywood, bollywood, greenwood yg dh gunokan khidmat kiteorg tuk majlis kawen dorg antaranye madhuri picit, abhishek belacan, karisma berak kapor, pastu baru2 ni kim nasi kandarshian.. 


testing sore.. 1..2..3..4.. 1000..1001


So kalu ado sesape yg berkenan dgn wa .. ehh silap.. kalu ado sesape yg nk gunekn khidmat kiteorg.. perghhh lg lain mcm bunyi ayat tuuu.. huhu .. senang citer, kalu berminat or ade pertanyaan sile emel kt wa ..


24 November 2011

SeMaNGaT!!!



kt stadium bung karno... huhu

Pas wa pergi tgok harimau muda lawan garuda kt stadium gelora tsunami Bung Karno mase sukan SEA aritu, wa smbung lak tgok team harimau muda ni berentap kt stadium Bukit Jalil pulok.. tgok!! jelas wa ni mmg peminat team Malaysia.. stuju tak? hikhik..


berkorban utk negara

Disebabkan wa ni peminat setia team Malaysia ni, wa sanggup bejalan kaki dari rumah ke stadium..jarak perjalanan agak jauhhh.. tp ado wa kesahhh???huhuhu.. tu je dh menunjukan yg wa ni mmg peminat yg sanggup berkorban utk negara..


mano jalan eh ni???

Smpai kt stadium wa disambut oleh pemandu pelencong yg berdidikasi.. smpai je trus cari stiker bendera nk tepek kt pipi.. comel tak wa? hikhik.. ronda2 jap.. trus masuk stadium.. kali ni stadium tak bape nk penuh, agaknye peminat dh puas tgok aksi hebat dorg time lawan indon aritu.. pelawanan yg hebat.. berbaloi2 ble monang..


pemandu pelencong yg setia menanti ..abai kan tang pewot wa tuu


Walaupn kesihatan wa tak bape baik mlm tu, tp gagah gak wa menapak dr rumah smpai stadium.. sobab wa tak sihat, team pn kalah 2-0.. tp kekalahan dimaafkn sbb wa tau dorg tu msti penat gilo.. takpe, pasni pasti kekalahan ditebus balik.. jom sokong rmai2!!!!!



ketidaksihatan dan kekeciwaan..


marilah menyokong team negara.. goooo... malaysia!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails