Pages

Peminat-Peminat Wa

24 November 2011

SeMaNGaT!!!



kt stadium bung karno... huhu

Pas wa pergi tgok harimau muda lawan garuda kt stadium gelora tsunami Bung Karno mase sukan SEA aritu, wa smbung lak tgok team harimau muda ni berentap kt stadium Bukit Jalil pulok.. tgok!! jelas wa ni mmg peminat team Malaysia.. stuju tak? hikhik..


berkorban utk negara

Disebabkan wa ni peminat setia team Malaysia ni, wa sanggup bejalan kaki dari rumah ke stadium..jarak perjalanan agak jauhhh.. tp ado wa kesahhh???huhuhu.. tu je dh menunjukan yg wa ni mmg peminat yg sanggup berkorban utk negara..


mano jalan eh ni???

Smpai kt stadium wa disambut oleh pemandu pelencong yg berdidikasi.. smpai je trus cari stiker bendera nk tepek kt pipi.. comel tak wa? hikhik.. ronda2 jap.. trus masuk stadium.. kali ni stadium tak bape nk penuh, agaknye peminat dh puas tgok aksi hebat dorg time lawan indon aritu.. pelawanan yg hebat.. berbaloi2 ble monang..


pemandu pelencong yg setia menanti ..abai kan tang pewot wa tuu


Walaupn kesihatan wa tak bape baik mlm tu, tp gagah gak wa menapak dr rumah smpai stadium.. sobab wa tak sihat, team pn kalah 2-0.. tp kekalahan dimaafkn sbb wa tau dorg tu msti penat gilo.. takpe, pasni pasti kekalahan ditebus balik.. jom sokong rmai2!!!!!



ketidaksihatan dan kekeciwaan..


marilah menyokong team negara.. goooo... malaysia!!!

9 comments:

.: iEyLa :. said...

ahad ni ado game lg bro..
jgn lupo g redah stadium lg..hikhik

cik panadol said...

Ciss...lu org pegi tanpa kehadiran wa ahli kelab yg sgt dedikasi ni?siap dah beli baju!wa tau la wa limbok lg...

Sedih wa!

Anum said...

semangat mesti ada

Azhafizah[フィザ] said...

pasni berjalan kaki lagi ke stdium bukit jalil..jangan lupo ahad ni..wa tunggu..hahaha

kakchik@ella said...

pasni pewot lu gerenti tak se "Up" itu kerana penat berjalan kaki. Hihihi.

khairul said...

yg penting kita dh dpt gold medal tu bro

bdk johor said...

wa setuju ngan kakchik.. pasni pewot lu mesti dapat mengalahkan pewot pemain singapore yg boroi tu.
hahaha

kpah k-poh said...

akak tak minat bola..tapi sbb laling dah minat..jadi akak 'ter'paksa ter'minat jgk lah....heeee...

Melati Qistyna's Mummy said...

stetmen x bleh blah "jalan kaki dr umah ke stadium" jln naik tangga pon sempot...hahahahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails