Pages

Peminat-Peminat Wa

21 November 2011

WeDdiNg DiNnEr



Wa ade dinner wedding tau.. kali ni wat kt Dewan Tun Rahah (Yayasan Tun Razak).. pasni wa nk wat kt KLCC lak.. huhuhu.. wa dpt inbitesen bes pren laling kawin.. walaupun wa malu-malu kucing nk pergi, tapi wa makan 3 kali tambah .. hikhik..


Wedding ni agak skema sbb ado VIP, kalo tak laling n mama meow msti dh menari bosanova kt depan pengantin..  pengantin ado call laling suh jadi penyanyi jmputan malam tu, disebabkan wa selaku somi mitali wa tak stuju sobab takdo paymet sore laling tu ada tahap kelasnyer tersendiri.. hahaha.. (uwek..uwek..)















Thanks n slamat pengantin baru buat pn izariana n en remy.. semoga jodoh berpanjangan smpai akhir hayat..

7 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

eh wa hangin betol la tgk bola mlm ni, byk kali msia sesia kan gol... *erk wa silap tmpt komen ek* hahahaha


selamat perantin baru :)

Azhafizah[フィザ] said...

wah..geren kawan puan laling incek curly kawen!..congrate untuk mereka..selamat pengantin baru!

c'axoera said...

slamat pengatin baru utk kwn tu.....yeahuuu garuda dah transform jadi angry bird you! hheheh

kakchik@ella said...

aMBOIIII .. lupa punya laling udah macam mak datin. glamer lo!!

kaklong said...

langling sore nya best eh?
requst 1 lagu berapa ribu RM?
heheheh!

fazilzura said...

selamat panten baru ..

amboi bro , dpt pada x sudi tu makan smp 3 x ye.. wakakakakk

* nnt leh request u nyanyi masa bday akil nnt .. aci dak ?

SURIA AMANDA said...

hujung tahun jer semua suka kan? sebab jemputan kahwin menimbun,...boto x?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails