Pages

Peminat-Peminat Wa

18 November 2011

NaPe BiaDaP SaNGaT???




Malas nk citer bebanyak..luorg mesti tgk bola Indon lwn M'sia smlm kan.. game mmg bess n due2 team tunjukkn semangat kesukanan yg tinggi.. terutame M'sia laa.. 

Tapi wa nk sentuh bab penyokong kt sane.. aduhhhhh hancusss!!! .. nape la biadap sgt smpaikn lagu kebangsaan negara lain lu tak hormat .. tlg la, malu la kt org sikit.. kite ni kan serumpun .. 

Mule2 mase wa tgk kt tb upacara pembukaan sukan Sea dulu tu, wa ngaku tu adelah antara upacara pembukaan yg Terbaikkk.. tp pastu dh jd Terbalikkk ..ehh puihh S..l !!!

Last2 Malaysia gak yg menang 1-0.. yahuuu!!!


#dh tau rekod negara sendiri tu  Burukkk.. nape nk tunjukkn kt negara luar pulakkk


11 comments:

Anum said...

betul2
lansung x ada rasa hormat

.: iEyLa :. said...

sakit ati je smlm time lagu negaraku..
tp klu time lagu diorang pon pnyokong die leyh duk bertenggek kat atas tiang tu memng xleyh nak kate la..

Melati Qistyna's Mummy said...

mmg sakit hati je, time kim swee kena dok kat luar tu pon dorg halau suh naik jauh ke blkg kan... mmg x sedo diri la dorg neh....

dah la bendera jalur gemilang ada 6jalur jer...teruk2

Lady Ija said...

memang indon tak de budi bahasa.. tak tau malu.

nurkaloi said...

memang tak patut
kaloi pun geram

ANA FARHA said...

nak kena ganyang diorang ni..
tak patut tau..

khairul said...

ayuh Malaysia ..belasah Indon mlm ni !

JunAina said...

sakitttt...hati ini...

malam ni kita tunggu aksi dia org cam ner pulak.

Liyana Zahim said...

Wa tatau bro.. Wa tak tgk sbb wa tgh kenduri kawen pkck wa.. Hahaha..

kakchik@ella said...

fanatik terlampau diaorg ni.

zareliqa afiqa said...

Kuang ajau kot dorang neh.cisss

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails