Pages

Peminat-Peminat Wa

21 December 2011

FRee Maa....




bru pas tuko kupon..



wa lepak terus tmpt drebar tuu..

mcm naik roller coster..


Walaupun dh lamo wa dapat stok kupon free rapidKL ni, baru sekali je wa bejaya menggunakannya.. tak tau nk kemana, laling ajak wa bejimba2 kat sogo jer.. walaupun dh agak muak lalulalang kat sogo tu, tp tu je tmpat yg sonang nk dikunjungi..



mari dapatkan at mr curly's blog..

Sesape yg nak kupon free ni, mai le contact wa.. jgn malu2.. jgn sogan2.. wat mase ni ade la sorg duo yg dok emel2 wa usha psl tiket tu.. sape2 yg mau jgn tgu lamo2 yer.. leh pusing2 kelumpo free jer... huhuhu...


RALAT: kupon2 ni hanye sah sehingge ujung bln ni je..


22 comments:

JunAina said...

boleh bawak moto skali tak nkek dalam tu....wahahhaaa...

POSH76 said...

nak jugak!!!

.: iEyLa :. said...

kne jmpe mr curly la plak t..hakhak..

Anum said...

bestnya nak gak

Ms and Mr Red Ribbon said...

nak coupon tue gak... bole?
lama xnaik rapidkl... how to contact u?

Ibu Darwisy said...

wah..siap kat tmpt pemandu tu..bio betul..hehehehehe

Fabulous Me said...

Sebut sogo ade 1 kedai lame btol2 dpan entrance yg ade secret recipe tuh. Kedai lame kokak nye kedai. Situ ramai gilo mkn. Sodap! Ah i want! Xdo kupon mkn2? :p

ezzu said...

ezzu pun nk jgak...bkn senang nk dpt kupon free nie...hehehe

Teenager Housemaid said...

wah bestnye...
nak jugak! ;p

Melati Qistyna's Mummy said...

ritu wa ada p sogo, dh la pesen baru, pakai token, menjakun wa...muahahahah

Daddylicious said...

brg free mmg ohsem...hehe

sayazakiah said...

sampai hujung bulan 12 je ke?

sop said...

lama x naik monarail.. hari tu naik sbb azfar dan azwar nak sgt naik train.. saje gi berjaya time squere .. :)

atIEsAyAnGkAmU said...

sonok tu round2 free...hehehe...

telor power said...

style la bro.....

akuzle ayu said...

hoh! AHKAK NAKK!! (CAPSLOCK MENGGAMBARKAN KEINGINAN YG TERAMAT SGT)

kakchik@ella said...

nak gak!!!! camno nak dapek tu?

khairul said...

bro amik kt mana tiket tu

syiela said...

bestnya dapat free

i'm here said...

wah..baling la kat melaka 4!!!!

missNick said...

wa ada 1 lg tiket free rapid KL tu....ntah bila nk guna ni....

Isteri Encek Bard said...

TAK HAJAK...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails