Pages

Peminat-Peminat Wa

23 December 2011

ADLiN oHH aDLiN..




Skg ni ari2 wa bace sokabar kisah si Adlin Aman Ramli yg tak puas ati dgn juri Maharaja Lawak Mega.. tp tak puas ati beliau lbh tertumpu pada Chef Wan.. tegas Adlin,soal marah or tak  leh terima kritikn bkn isunye tp yg jd persoalan ialah mengape Chef menulis komentar ketika program masih blangsung..

Adlin turut mmbidas Astro & juri program ni yg dilihat berat sbelah.. koba eh, di manekah sikap profesionalisme juri yg terang2 memuji kumpulan tertentu saje.. jika ditanye kumpulan mane yg diminati, tak perlulah mnjawab soklan tu dgn sebut name 1 pihak je..pe perasaan kumpulan lain?? tidakkah tu pilih kasih namenye.. haaa camtu la flashback wa (ehh dh mcm citer antu kak limah lak)..hehe..

Citer lbh luorg leh bace kt sokabar berita harian..


10 comments:

telor power said...

boleh plak mcm tu....

.: iEyLa :. said...

lawak die memang xleyh nak gelak kot..
terime jela... :p

Ibu Darwisy said...

x habes2..

Melati Qistyna's Mummy said...

x tgk pong MLM sbb kena bayo...huhuhuh

khairul said...

mcm budak2

Isteri Encek Bard said...

ALA LAWAK ADLIN TAK KELAKAR

kpah k-poh said...

dua-dua mulut power....

Ummi Dania Yasmine said...

adlin bukan lawak pun. dia buat buat lawak soh org gelak....bagi saya, dia patutnya dari awal dah out....ada ke buat lawak pasal agama (talak), bapak dier....sedo la sikit adlin....u memang TAK LAWAK la...

Scarlett O'Hara said...

Chef Wan puji Boboi dan Osbon sbb dua2 kumpulan tu mmg layak dipuji.Yg si Adlin tu buang peluang gi buat lawak pasal juri kenapa?Dahlah tak lawak langsung!

Azhafizah[フィザ] said...

adlin mmg tak lawak pun..tak suke tak suke!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails