Pages

Peminat-Peminat Wa

03 December 2010

MeRoYaN..

InsyaAllah .... Alhamdulillah ... ni la antara lagu2 yg meletup letup kebabooomm dr maher zain ... spt yg kite tau, lagu2 beliau mmg sedap didgr ... diterapkn dgn unsur2 dakwah ... tp pe kene mengene dgn meroyan?? .. ni la yg wa nk citer ni .. sabo la .. tangan kang!!!





Citer nye camni, ade la sorg mamat ni (mmbe wa) ... sejak kiteorg jaman mude2 rumaja dulu hingga la skg mmbe wa ni bole dikatekn sorg rocker tegar ... segale jenis lagu rock die layan .. heavy metal, trash metal, black metal, black money eh tlebih sudah ... huhu ... tp wa tak kesah sgt ... psl wlaupn die layan sume2 jenis muzik tu, tp akidah die tak terpesong ... caya lar bro!!!..


Dipendekkan citer, ade 1 ari tu die ajak wa g beli cd maher zain ... wa malas nk tnye byk ... lgpn skg kan tgh demam lagu2 maher zain ni ... tp ntah nape dlm ati wa ni ade 1 perasaan nk tnye die, nape tibe2 nk beli cd ni?? ... selepas didesak bertubi tubi, dihentak dgn helmet, diliwat, dicabul (sile jgn percaye bab ni) .. last skali baru la die ngaku, bahawesenye (fuhh ayat tahap2 menteri) cd tu nk dihadiahkn pada sorg gadis ... pergh!! cinte dh berputik gamaknye ..


Tapi .. jap jap .. kasi kilat petir dulu ... hikhik...




Tak disangke sangke cd tu tlh dirijek oleh gadis tersebut (maybe psl tak ori kot) .. huhu .. semenjak dr itu la kehidupan mmbe wa ni berubah ... pe yg die berubah?? ... tiap kali kalu dgr lagu ataupn yg ade kene mengene dgn maher zain, MEROYAN die pn dtg ... die akn gelak beso n mengilai tak kire waktu ... aik! terbalik lak ... dulu dgr lagu rock, sopan je mmbe wa ni tp skg bile dgr lagu dakwah terus meroyan ... aduhhh!!!


psst: bang brahim tulun!!! tulun bang brahim...kepada sesape yg kenal bomoh2 yg handal, sile hubungi wa dg segera ... hehe...


40 comments:

diana said...

kesian...
kesian kat maher zain..
hehhe

zuhanismohamed said...

kena bawak berubat cepat member tu kang makin parah..he he

jaya jr said...

haha..xtau laa nak kate ape.kesian ade,nak ketawe pon ade

cik panadol said...

banyak sangat hantu yg dihantar kot....kecian dia....

♥-- emieysandra --♥ said...

dasat sungguh ;P

S.U.R.I.A. said...

walaweeii....
part petir tu xtahan tuu...

echah mashuri said...

sila berjumpe pawang atau bomoh.sekian.haha

zirconia said...

bahaya nampaknya kawan rocker anda nie.

Idy Saha said...

HUHU mcm dasyat sgt. =P

akuzle said...

yennadey btui member lu tuh... kasi dgr sndri ah lagik baeklaaa cd MZ tuh... leh insap2 senirik... lu bwk jeks kt harun din.... insyaallah!!

LilY said...

rock tegar pon cairrrrrrrrrr...
kahakhakahakak...
sweett..hihi ^_^

Cik SHiNJU said...

Kok yer pun nak bg aweks beli la yg ori..hikhik.. :P

mr.curly said...

diana: wa pn tumpang simpati kt maher zain..hehe

mr.curly said...

zuhanismohamed: dh mmg tgh parah skg ni..huhu

mr.curly said...

jaya jr: xpe2, kite citer psl bende lain pn xpe..hahaha

mr.curly said...

cik panadol: butut tu..mcm2 hantu dh masuk kt dio ni..lu pn penah nmpak sndri kannn..hikhik

mr.curly said...

emeiysandra: mmg dasat!!!..hehe

mr.curly said...

suria: hehehe..petir tu tuk mendramatikkn citer..

mr.curly said...

echah mahsuri: rekemen kan la..hehe

mr.curly said...

zirconia: uihhh mmg bahyo dio ni..tulun!!

mr.curly said...

idy saha: dasat woo!!..

mr.curly said...

akuzle: orait!! nti wa usahekn..hehe

mr.curly said...

Lily: die rocker taik kucin!!..hahaha

mr.curly said...

cik shinju: xtaule..samede cd tu yg xori ataupn minah tu yg xori..hehehe

iaryylr said...

Bro, kenapa kawan bro tak beri gitar saja?

mr.curly said...

iaryylr: gitar yg tuk kanak2 beli kt pasa mlm tu die ade la..hikhik

ASSOYFINGER67 said...

Lu bawak kawan lu tu kat dinding jer huhu

nadey said...

ADOIIIIIII ASAL AWEK TU REJECT CD MAHER ZAIN??? MAYB DIE TAU MAHER ZAIN BUAT PRODUCTION UNDER ULIMINATI KOT!!!!!!!!!


SIAN DOH KWN BRO....CHILL....

anamizu said...

mesti ade sebab nape awek tu reject!
cube g tanye die betol2!! hik3

*production maher zain under iluminati??????

zarra said...

wa pun dah bjangkit penyakit ni dari bdk johor....

jgn sebut kunci keta n hfon kat depan wa tau.....isk..isk..isk...

zarra said...

wa kenal bomoh mandi bunga...mmg kena mandi bunga mmber lu ni...

bdk johor said...

hahahaha... hehehehehehheeeeeeee!! adeh!! wa rase kalau nk cari pawang, seelok nye kita carik kt jln pawang. kt situ ade persatuan pawang sedunia. betol x bro? heheheheheheeeee.

mr.curly said...

assoyfinger67: dh buat pn bro..smpai retak2 dinding tu..hehe

mr.curly said...

nadey: ..wa pn cian kt die gak..huhu

mr.curly said...

anamizu: tula psl..xpe, nti wa g tnye die ye..mekaseh..hehe

mr.curly said...

zarra: aduhhh!!..bahye ni..huhu

mr.curly said...

zarra: nk ke die g mandi bunge ni??..jom kite hasut die!!!..hikhik

mr.curly said...

bdk johor: ye x ye gak bro..pe lg tgu, jomle!!..hehe

Belalang Hijau said...

mcm tue punya meroyan pun ade ke?

mr.curly said...

belalang hijau: a'ah le..skg ni mcm2 jenis meroyan ado ..hikhik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails