Pages

Peminat-Peminat Wa

09 December 2010

MeNToR





N3 khas wa tuju kan tuk cik panadol aka Dottie ... wa sbenornye windu sgt2 kt lu ... perjalanan kelab pn terbatas disbbkn ketiadaan lu ... byk misi2 keamanan kite tpakse ditangguhkn ... cume wa helan, pasai pe lu leh ade kt JB lak??.. kan wa anto lu g setle masalah kt Korea Selatan n Utara nunnn ...

wa tau lu xsuke gmbo ni, sbb tu wa letak.. cumel sgt lu time ni.. wahahaha!!!


Luorg nk tau tak ape yg bes psl cik panadol ni?? ... beliau byk memberi pendapat n pandangan bernas dlm group ni, beliau adalah sekehteri yg berdedikasi, ahli yg sgt mementingkan ketepatan masa.. (Bendahari sila contohi sikap ini).. Kalo wa ckp kol 8 jmput kt umh die, kol 759 die dh tgu kt bawah.. bagus sikap beliau ini.. (wa bodek lu ni, nmpak tak? nmpak tak?)

gmbo ni wa palingggggg suke wooo...


Cmne wa leh kenai cik panadol?? ...sebenornye cik panadol ni sekupu bini wa merangkap mentor psl blog ni... dio yg mulo2 ajak wa masuk dunia blogger ni ... so dr dio gak la wa dpt byk tunjuk ajar ... mekaseh byk2!!! ... wa masih ingat laie time wa lom kawen ... time tu lu dgn wa saling cinta mencintai (n time tgh tulis ni gak tgn bini wa tgh memulas tlinge wa.. adoi!!!) ... hikhik ... (ape yg wa nk citer ni pn wa tak tau).. huhuhu..

geng gebu gebas...

Cik panadol ni juga mmg aktif bersukan orgnye ... cume jgnla pulak ado yg nk ajak dio joging ko, berlari ko ... psl dio dh cukup berpengalaman bab2 camni .. takdo saingan la senang citer ... huhu ... bab yg paling pening psl dio ni, kalu kuar dgn wa mesti dio tak pakai spendar (dio yg cakap, bkn wa tau)... tp kdg2 bagusss gak .. hahaha ... syyyyhhhh...jgn bgtau die ek!!

pulang lah.. kami mewindui mu.. huk! huk!


Lu blk la copek ... dh lamo kiteorg tak mkn ni, tggu lu ... kiteorg tak kan mkn slagi lu tak blk... siyes ni wa tak tipu wooo...( erkk alhamdulillah, terkenyang lak ) ..kite kan susah senang bersama.. daripada lu dok JB tu lelame, baik lu blk kelumpo cpt ... cpt ckit kitorg dpt mkn.. wa lapa ni.. blk la cpt...



pe kene mengena ini gmbo dlm ini citer ??..huhu


psst: cik panadol.. wa saje je buat n3 ni psl dh tak sabar nk suh lu BELANJE mkn ble lu blk nti ... lu kan dh naik gaji.. yahuuuu!!!!

46 comments:

mrs Gee :) said...

hahahahaha.. ade jer laa mr curly.. lawak tul.. tersengih jer duk kat opis nih baca n3.. geng gebu gebas eh..

cikpia said...

kalau aku jadik miss panadol tu mau menitik air mata, air liur, air ingus terharu baca entri nie..... =)

Lagenda said...

Terkentot2 aku baca n3 jujur dan sgt touching ni! Miahaaa..

Cik pana, cpt2 la blk ke KL tu..sian depa x mkn2 tu hah. Jgn lupa open table tu jemput mak potong reben perasmian tau..

P/s : Wa konpius..lama x makan tp pewot lu tader perbezaan pun??

Larikkkkkkkkk...

fairuzhani said...

aku pon rindu cik pan gak!! wuwuuu

AngahSayang2314 said...

hahaha terkena panadol nanti.... bila baca n3 kau curly oiiiii

Cikbelog said...

hehe konpem cik panadol terharu ngan entri mr curly nieh.hehe

cik elina said...

gua suka picture yg last tuh .
ahaks

kakchik@ella said...

wa pun windu gak kat panadol. sejak jadi warga JB ni, belog pun dah berkepam!!

Jgn dia bwk balik pekerja indon sdh!! Haha ..

Cik SHiNJU said...

Ces..sggup wat n3 khas pasal nak makan pree..mmg kreatif ah bro..hikhik.. Semoga Cik Panadol mendengar rintihan tekak & usus bro neh :P

Dark Half said...

wehhh...entry khas utk cik gebu gebas tuuu...aku da agak, mesti ada udang di sebalik mee cintan!

dya adriza said...

weh. paling suka part x pakai spender tu kah3! lawak gile la~ lepas bc entry ni confirm twos blk punyer..

phreak-id said...

ahaha.. dah agak dah.. entry bodek.. ahahah

Terbaru >> 1) Facebook Ibarat Pisau 2) Pengasuh VS Amah 3) Bila Aku Boring

tia said...

wuuuuu~
gmbr last tuh romantik! ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cik panadol balik kg ke?huhu

ASSOYFINGER67 said...

kao memang baguslah Curl...kihkihkih..
gambar kao kali nie superblah..nampak ceria...markah penuh...haha..aku suka..haha..aku suka...tapi yang paling aku suka gambar Ms Panadol buat "U-turn" kat atas tu..tu yang buat wa meleleh tu..haha..apapun wa sedar...zaman wa dah terlalu banyak makan panadol...(in d other word ..dah tua)so...wa cakap2 tadi tu gurau jer..miahahaha..uhuk2(batuk)

AngahSayang2314 said...

curly x yah la bodek si panadol tue lebih2 kang dia belanja nasi lemak 1 jer baru tahu hahahaa

pN.rOs said...

huhu cumilnya......
cik panadol mesti tersengih2 juga baca n3 kiut nih

Darkbatman said...

cik panadol ne mcm penah mai blog aie.hehee

Onelove...Jambu merah warna said...

mr.curly, ni email org
onelove1nie@gmail.com

Sempoi Guy said...

sedih oooooooo

cik panadol said...

kenapa tetiba ade rasa sayu2 ni?

sob....sob....

Ellen said...

ellen pn rindu ngan cik panadol...opss....salah..windu ngan mr curly..opss terlebih sudah..taks abar jumpa korang ni...bila ekk??hehe...sabar ya...hahhaa...komen bodek gak ni...dengan harapan bila ellen p sana, dapat jumpa korang dan dapat merasa kena belanja oleh geng gebu gebas tu..ellen nak join d club..yehaaaaaaaaa....!!!

Miz CanisTaL said...

hahaha.. memang terbaik sungguh ayat bodek ni.. lol

mr.curly said...

mrs gee: geng gebu gebas ni la bakal mnggantikn trio ideal sisters..hikhik

mr.curly said...

cik pia..fuhh segale mcm air menitik tuuu..huhu

mr.curly said...

lagenda: cet!..perli pewot ceq nmpakkk..kejor die!!!

mr.curly said...

fairuzhani: same2 mewindula ni..hehe

mr.curly said...

angahsayang2314: hahaha..bior dirasenye..

mr.curly said...

cikbelog: eh yeke??..yahuuu!!!

mr.curly said...

cik elina: thanks, wa pn suke gak..hahaha

mr.curly said...

kakchik@ella: ado ure2 gak tu nk bwk org asing kesni..hikhik

mr.curly said...

cik shinju: cam peribahse " smbil mnyelam, skodeng2 la skali"..hehe

mr.curly said...

dark half: skali skale amik kesempatan bro..huhu

mr.curly said...

dya adriza: tu fakta tau..wlaupn dh bbrp kali wa nasihatkn dio..hahaha

mr.curly said...

phreak-id: aduh!!!..diam2 udah le..hehe

mr.curly said...

tia: tu bkn stakat gamba..luaran pn mmg romantik2..huhu

mr.curly said...

lydia miza: xle..dio g jb ado kojo

mr.curly said...

assoyfinger67: hahahahahaha..

mr.curly said...

angahsayang2314: kalu stakat nasi lomak le, wa anto blk dio g jb tu..dok la bertahun2 punnnn..hikhik

mr.curly said...

pn ros: tosongeh??..sori..dio seorg yg payah nk songeh2 ni..

mr.curly said...

darkbatman: maybe la kottt..

mr.curly said...

onelove: wahhh..siap bg emel2 bagai..lu saksi utame kejadian eh??..hehe

mr.curly said...

sempoyguy: uwaaaaaaaa!!!..

mr.curly said...

cik panadol: wahhhh..tulun la blk..kami sekuarge windukn lu..hahaha

mr.curly said...

ellen: hehehe..windu kt wa ye..xpe, kalu dh smpi kl nti kasi roger2 wokeyyy..

mr.curly said...

miz canistal: mmg sejak bangku skolah lg wa dh amalkn ayat2 camni..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails