Pages

Peminat-Peminat Wa

30 December 2010

BuFfeD n MeTeRed EaRniNg Mr CuRLy 2010


Buff n Metered earning by mr curly

Nk eksen jap kt cni..kikikiki.. bukan eksen laa.. lagpun bkn byk sgt pn buff wa dpt nk kompere dgn blogger2 yg terhebat lain.. tp ni sume buff n meted yg wa dpt drp nuffnang dlm thn ni.. kire ok gak laa.. tak sia-sia gak join nuffnang ni..

Entry ni kire penutup untuk thn 2010 pnye buff la kot.. wahhh.. cm entry farewell lak.. disini wa ingin mengucapkan bebanyak2 time kasih kt nuffnang kerana memberi wa peluang dan ruang untuk meningkatkan pendapatan wa .. feeling wat ucapan kt anugerah bintang populer jap .. ucapan time kasih gak kt cik panadol kerana berjaya menepekkan iklan nuffnang kt blog wa, walaupun terpaksa bersusah payah ke mekdi di mlm hari menuntut ilmu sesat dari didi (beliau takde link kerana takde blog)...

Akhir kate sayonara 2010.. welkam 2011... nuffnang sila bagi wa buff bebanyak lg yee utk thn depan.. tak lupe gak tiket wayang pree.. heheheehe...
---------- NUFFNANG TETAP NO 1 -----------

22 comments:

Lagenda said...

aku x kira..wiken ni kita open table lagik sekali sbb nak soh ko plak lanje kita!!

Miahahahaaa...

uncle said...

perghh tahniah..moga tahun depan makin bertambah rezeki kamu tuh ...

bdk johor said...

wa sokong mak. meh kita sama2 mengepau mr curly. hahaha

Nurulbadiah Lai said...

wahh,,,
u..dpt money tu..
ehem2..bak ah sini skit hehe

Wan Gerrard said...

tahniah bro~

uncle said...

uncle kalau dekat..mmg tinggal spnder budak nih kena pau hahaha..tinggal spender tu kalau boleh pajak mmg sapu sekaliiii tinggal yang terkontang kanting dalam tu hahaha

bdk johor said...

laa uncle.. buat ape nk tinggalkn spender, sapu jer semua skali. x payah tinggalkn ape2. wakakaka!

phreak-id said...

grrr. sampai 5 BE serentak. Kesian kat iklan tu berebut nak keluar. Meh bagi wa satu dua. Hahahaa

Terbaru > Apa Akan Jadi Pada Nuffnang di 2011? > Tahniah Kepada Juara AFF Suzuki Cup 2010 : Malaysia (PM Umum Jumaat Cuti Umum/Rio Ferdinand Ucap Tahniah) > Blogger Big Gathering 2010

Ummi Dania Yasmine said...

Banyak juger en curly. Tahniah!!! :D

pipoq said...

macam sapu bersih lak..ahahaha..

S.U.R.I.A. said...

same2 ngn suria...sudah betukar mnjadi ME!

mr.curly said...

lagenda: boleeeee..sebut je bile..nti ceq bz kn diri pada ari tu..hikhik

mr.curly said...

uncle: harap2 camtu le..insyaAllah..

mr.curly said...

bdk johor: wa repot polis nti lu nk pau wa..hehe

mr.curly said...

nurulbadiah lai: sikit je ke..boleee..hikhik

mr.curly said...

wan gerard: mekaseh !!!..

mr.curly said...

uncle: umang ai!! smpi camtu skali..kejam !!!..hehe

mr.curly said...

bdk johor: aduhhh..makin terserlah keracunan global lu..hahaha

mr.curly said...

phreak-id: amik je le bro..wa tgh pemurah ni..hehe

mr.curly said...

ummi dania yasmine: alhamdulillah..mekaseh ye

mr.curly said...

pipoq: lepas dh sapu, kene pastikn betul2 bersih..hikhik

mr.curly said...

suria: ok la tu..dr xde langsung..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails