Pages

Peminat-Peminat Wa

21 December 2010

DiNneR @ SaBa ReStaUraNt

Sambungan drp parti sambutan kepulangan cik panadol... kami sekali lagi membuat parti pada mlmnye plak.. tak puas meraikan die pd siang ari tu...sungguh hebat penangan cik panadol kan? hehehe.. tak de maknenyeeee...





Plan asal pd mlm tu ialah mengepau cik panadol utk open table.. maklum le dh naik gaji.. tp hasrat tersebut dibatalkan atas sebab ketiadaan bendahari kami.. walaubagaimanapun..satu aktiviti mkn2 belangsung pd mln tersebut bes gak ayat skema wa ni...

Wa n family laling berdinner kat Restoran Saba makanan Arab.. yahabibi..yamaulana...mule2 wa tak minat nk mencekik kt tmpat2 cmtu.. tp disebabkan wa ni menantu mithali, wa pn join jer.. sebenaurnye ati wa ni meruntun2 nk tgok bola Malaysia lwn Vietnam mlm tu, nasib baik ler wa dpt table yg btul2 tv kt dpn idung wa.. syokkkk....




aikss!!! bdk johor pn ado... beliau bru register jd anak angkut mertuo wa...hehehe..



Restoran ni kt Jelatik, area Maya Kondo tu.. tkt 2 n 3... tp mlm tu full house, nasib baik la family laling smpai dlu, tp dorg je le yg ado meja.. ktorg yg dtg lmbat cm siput ni terhegeh2 cr meja... disebabkan kecekapan cik panadol menyambar meja yg org dh nk blah, kitorg pn dpt la meja yg baekkk punyer.. time kasih kpd kecekapan cik panadol..




cik panadol yg gumbira mendapat port yg baekk punye!!!!




Mase tuk makan.... wa tak tau pe name mknan ni.. yg wa tau nasik lauk kamben n ayam.. mmg sodap!!!! 1 pinggan leh mkn 4 org.. harga ok laa.. xla mahai sgt.. sedappppp!!!!!... nasik die lembut, tak muak la ble mkn, ayam n kamben tu lembut n juicy.. sluppppp!!!! sbb tu ramai yg mkn kt ctu.. kalo luorg nk cube cari kt alamat ni ye..slamat mencube....

1-01 Dataran, Setiawangsa,
Jalan Jelatek,
Setiawangsa,
54200 Kula Lumpur..


Nasi + kamben



roti arab...





psst: mama meow jgn jeles ye, sape suh tak hadir parti siang tu, tp takpe.. utamakan keluarga, kasih syg membawa bahagia.. hehehe...kalo mama nk mkn kt saba, mama lanje ek!!! hehehe...

36 comments:

cik panadol said...

wa takmo g sini lagi....bukan taste wa...

honey amour said...

nasi kamben tu mende ha...??? kambing ker????

mr.curly said...

cik panadol: hehe..samo la mo den..

mr.curly said...

honey amour: iyooooooo..

Gayahspears said...

pergh.... mantap la... sakan ya panadol dapat mkn...huhuhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh mkn x ajak la korang nih..tak aci.

kakchik@ella said...

wahhh .. ada celebration utk panadol. bestnya .. teringin nak join tp org tak ajak. malu!! hehe ..

Jiha said...

saba ni..kt cyberjaya pon ada..

siti murni said...

wowwy...arabian nights la...ekeke

CP said...

cuber perhati bebenor, mr curly syok ralit memerhati tv sebb tue tak perasan pic kena snap....

AIMAN said...

xpe, malaysia menang! :)

Liquid said...

warghh wa slalu makan kt restoren ni, tp yg kat main restoren dia kat cyberjaya. sedap ouh ehehehe

nadey said...

perghhhhhh lapa! mlm ni gak nk mkn yg cm tu!

phreak-id said...

Wa.. ini advertorial ke hapa?

Terbaru > Bruno Mars adalah kawan aku. > Bila Aku Keseorangan [Horror] > Bila Sejuk dan?

ASSOYFINGER67 said...

nasib abik aku tak ikut...kalau ikut lagi nasib aku baik...hikhik

farhana_aziz said...

roti arab tu menggiurkan..hehe

zarra said...

bro,yg pakai bj merah tu bakal jadi sefamily lu ker?????

S.U.R.I.A. said...

sodappppp~tapi dgr citer kt cyberjaya lg sodap..ni branch...xsdp

dya adriza said...

nasi maghlubah ek hehe

Sophia Rani said...

dah lama tak makan roti arab tuh.. waaa.. nakk

mr.curly said...

gayahspears: dio xbrp minat sgt pn..maybe psl abg ebi yus xtomankn dio gak ehh..hehe

mr.curly said...

lydia miza: slalu wa ajak maa tp lu tolak ajakkn wa..huhu

mr.curly said...

kakchik: xleh..takut2 nti lu yg mkn byk..hahaha

mr.curly said...

jiha: yeessszaaa !!!

mr.curly said...

siti murni: hehe..pakaian je xikut tema

mr.curly said...

cp: bola gak no 1..tu psl wa xsedor sape yg snap..hikhik

mr.curly said...

aiman: m'sia bole !!!..

mr.curly said...

liquid: ooo nti wa singgah sne lak..hehe

mr.curly said...

nadey: g cpt !!!..hikhik

mr.curly said...

phreak-id: hentam saje daaa..hehe

mr.curly said...

assoyfinger67: hehe nasib baik xikut..

mr.curly said...

farhana aziz: wa xbrp mnat sgt le..hikhik

mr.curly said...

zarra: mmm..maybe kottttttt..hehe

mr.curly said...

suria: try la dlu..nti wa try kt sne lak ye..

mr.curly said...

dya adriza: ntahla..wa bedal je..hikhik

mr.curly said...

sophia rani: ish3..beso le roti tu..xlarat wa nk abiskannnn..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails