Pages

Peminat-Peminat Wa

12 December 2010

“GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com"


Pengumuman!!!! Ade brite beshhh ni, setelah wa di tagged oleh Farra-Eng utk join kontes ni...wa pn mengkaji dgn mendalam dan cube memahami selok belok kontes ni... setelah menjalankan penyelidikan beberapa bulan dan mendapat hidayah, pe lagi wa pn join ler... kot2 leh menang lak.. kontes ni direkacipta hasil idea dan titik peluh encik blogger top eyriqazz

Hadiah Utama:


baucer RM100 mkn kt haven.. kalo xnk mkn minum je ler...

kalo nk tau lain2 hadiah, sila melayari blog encik eyriqazz ye.. mmg bes wo hadiahnyer... tp plg wa nk baucer RM100 ni ler.. nk jugak!! nk jugak!!....leh laa.. phelisssss.... (smbil wat muke cumel) hehehehehe...

Nape wa nk sgt menang contest ni nk menang hadiah utame ler sbb wa sukeeeee sgt melepak2 kt restoren ats bukit nun... view cntik, angin sepoi2 bahasa (ayat sastera yee..), udara yg segar, suasana romantis.. siyokkkk!!!!. wa mmg penah lepak mkn kt Haven ni, leh tahan gak la food kt citu, tp hage xsame kt tmpt2 bese yee..(sbb tu nk nak bebeno baucer ni)...



ni time dinner anibesari wa n bini...time cintun2 dlu...
Time cintun2 dlu wa mmg suke lepak kt ats bukit nun, konon2 kalo menang leh la mengimbas kenangan jaman mude2 dlu.. skrg pn still mude lg laa.. n leh gak wat lanje kwn2 wa mkn.. mmg kene lanje geng balik2 muke korang la gamaknyer.. geng GB2MK sudah maklum atas pembatalan niat wa nk lanje dorg kt Haven tu, sila salahkan mama meow atas kesilapan jadual perancangan program ye.. kalo dpt baucer ni leh gak la wa qada' kan niat wa utk membelanjekan dorang tempoh hari...

Kalo leh wa nk seperaiskan bini wa, maklum ler anibesari 1thn ktorg kawen dh kaming sun.. mkn2 belomantik kt atas nun.. save bajet wa.. hehehe.. byk tul komitmen wa nk lanje org ni.. harap2 ado rejeki...pada rakan2 blogger yg lain, ade rejeki wa pn nk lanje luorg sume.. lanje roti canai buleh? hehehe.. jgn mareeee...

Pnjg tul luahan hati wa nape sbb2 wa nk menang kontes ni kan? hehehe... kt perenggan ni wa nk pomot syarat2 nk join kontes ni pulak...syarat2nyer ialah....

Syarat & Peraturan

Create 1 Entry bertajuk “GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com" (sertakan sebab kenapa anda mahukan voucher ini) tajuk jgn salah eja lak yee..xmenang nti.. wahhhhh..cm wa lak pengcreate kontes ni.. sori ye encik eyriqazz...

Tag 3 Orang bloggers yg rajin join kontes sape2 yg wa tag sila join kontes ni ye..ini arahan..kalo nk tag ramai2 pn xpe, tp kalo ramai join ade can tak nk menang encik eyriqazz?? hehehe... wa nk tag cik panadol (harap die leh join wlaupn jauh berada di perantauan), budak johor (tlg die jgn smpai blog die bersawang tnpa n3..hehehe), mak lagenda (bior die slalu2 trun kelumpo)..

Dh siap n3 luorang jgn lupe mengkomen n3 kontes ni kt blog encik eyriqazz plak, kalo tak komen cmne die nk tau luorg dh join..

Tarikh totop kontes ni 31 Disember 2010.. cpt!! cpt!! join.. selamat mencuba....



6 comments:

echah mashuri said...

fuhhh..fuhhhh...tup kiri tiup kanan..hrp bro dapat..minum air ja wtpe>?100 tu bro..heee

Sophia Rani said...

bab2 makan ni mmg no satu eh.. :P

sop said...

good luck bro

Eyriqazz said...

thanks bro join..total voucher ada 6 worth RM315..thanks to Haven restaurant sudi sponsor more

phreak-id said...

Waaaa. Macam best. Banyak rupanya voucher, ingatkan sikit.

pst bro : lu nak pergi maghribi taknak bawak lalink lu ke? wa nak tgk lu kena tarik telinga. hahaha

Terbaru >> 1) Nak Isteri Cun? 2) Blog Pilihan Malaysia 3) Prank Paling Gempak

nadey said...

nadey penah g sini .....smbut beday kawan!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails