Pages

Peminat-Peminat Wa

19 December 2010

ReViEw TrOn: LeGaCy




Wa sekali lagi telah dijemput tuk menonton wayang .. yahuuuu !!! .... Kali ni tgok citer Tron.. awal2 la wa dh siap, maklum le takot sesat, wa tak penah lg tgok wayang kat Sunway Pyramid ni.. wa takde la sesat cume jalan jem jer.. tp ble nk g amik tiket... uiiiiii napo rmai sgt nk tgok wayang ni??? sesakkkkk!!!!.. tp nasib baik kaunter nuffnag clear, lg pun ktorg dpt hall kecik, kusi tak beshhh... mmmmm... tp nasib baik la citer tron tu okeyyy...


tgok!!! ramai kan org....

wa yg kesunyian... huhuhu...

Pas amik tiket wa ternampak che armster n phreak-id.. tgh que nk mencekik kt bege king tnpa mempelawa wa join skali.. wa selaku insan yg berbody bahasa menegur mereka dgn hemahnya huhuhu... Ble nk masuk hall kene tinggalkan hp n kamera cm tgok Rapnzel dlu.. terpakse laa simpankan barang2 canggih wa tu sekejap.. masuk laa dgn rase tak sabar2 nk amik spek 3D... ble tnye mamat yg jage spek tu ckp "hall 9 citer bese je bang, bukan 3D".... cit!!!!! hampeh tul ... ble masuk hall umangaiiiii!!!! besaunyer hall.... besar woooo... huk! huk!.. sebenaunye hall dah le kecik, kusi nye lak tak bess, ado yg koyak2 kt part montot.. montot sape la yg tajam tuh.. pastu curam kemain .. dlm tu gak wa jmpe ishak n wife nyer.. berdating la tuh... hehehe...



bukti wa tgok cite Tron ni...


Ble stat citer leh layan laa.. gmbar cun.. tp kalo 3D lg cun kot.. ishhhh!!! sentap tul pasal bukan tgok 3D.. jalan cite bes, ade touching2 gak ble bab bapaknye ilang n jmpe blk kt alam lain.. ade gak la unsur sedey dlm citer tu... plg bes gmbar smooth jer.. tak la pening pale wa walaupn dok depan.. wa bagi 4 bintang tuk citer ni.. tak rugi tgok, tp kalo luorg btul2 suke cite2 robot ni, baik la tgok 3D, wa rase gerenti gempak... stakat nk bercintan cintun dlm wayang baik takyah tgok citer ni, tak ado bab lomantik pn.. ckit ade la time dh nk abih tu, awek robot tu pluk hero naik moto.. stakat nk tgok babak cmtu, kt jalan raja laut besepah2 mlm mgu ... huhuhu..




Bab plg wa nyampah tgok sceening kali ni ble nk g amik barang2 wa td.. perghhhh!!! punye la ramai nk g amik barang masing2.. wa tgok screning tuk nuffnang tak la ramai sgt, skali ble kluar haaa ko!!!! cm sadin bau kari.. padat,sendat,pekat, likat dgn manusia.. dr mane ntah.. tgok cite lain la tu, tp nape la bg kitorg ni kuar serentak..tak patut! tak patut!!.. setelah berjaya mengharungi lautan api, barang2 canggih wa pn berada di tgn, mari laling cabut cepat, mashammm dlm ni... rimassss... hehehe...



Paling wa suke pasal Sunway Pyramid ni, die pnye paking.. besss wooo.. ade lampu merah n ijau kt tmpat paking tu.. maklum le wa first time dtg cni.. (jd jakun jap).. kalo lampu kale merah maknenye petak tu dh ade kete, kalo ijau g la kejar kt lampu tu, petak tu kompom kosong...syokk!!!... wa nk implemenkan idea ni kt paking umh wa la.. sonang dr jauh dh tau nk paking ktne.. hehehe...


nmpk x lampu merah n ijau tu...

lampu merah kt kete wa ni..

10 comments:

phreak-id said...

Eleh. Wa nak pelawe lu makan sekali. Tapi wa tgk lu dah terkepit-kepit tanya wa kt mana tandas. Maka wa pun tunjukkan la lu jalan. Takut lu terlepas kat bege king tu je. :p


Terbaru >> 1) Bila Sejuk dan? 2) My name is phreak-id 3) Nuffnang Premiere Screening of TRON : Legacy

mr.curly said...

phreak-id: cet!! nk pelawe kununnn..kalu btul la, gerenti wa dh simpan niat wa nk tkucil tu..hikhik

che armster said...

wahahaha betul2.. tgk muka bro time tu dah macam curly fries dah..

ayat lu pasal nak tgk scene naik moto kat jln raja laut bersepah mmg betul ahaha

btw mana gambar karok? ahaha

mr.curly said...

che armster: aduhhh tu pn dh tkencit sikit dh..hehe

AD feez said...

xde la sunyi sgt sbb tgk berdua.. ekekek :P

mr.curly said...

ad feez: hehe..kiteorg mmg sntiase bkepit je

nadey said...

demsssss besh gile function parking gtu! xde la rabun cr farking!

mr.curly said...

nadey: hahaha..sebut biaq betuiiii..

Chuckie Cotton said...

Gayanya...Im sure Im gonna be watching this next wednesday, hope it is still available at tht time.

Join Exabytes Angel Program now and get RM50 bonus upon sign up.
http://exabytes.com.my/partners/angel/

mr.curly said...

chuckie cotton: cepat!!..sementare stok masih ade..hikhik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails