Pages

Peminat-Peminat Wa

06 May 2011

SwEeTiE CheEse dAh SmPai Ke KuAnTaN??

Betul ke Sweetie Cheese dh smpai ke Kuantan??? nape? tak pecaye?? betuiii.. kali ni oder dr aunty sherry.. aunty sherry yg tak nampak cm aunty ni dok kt kuantan, disebabkan die gatai tgn nk masuk tonement boling liga puspanita.. die pn terbang la ke kelumpo.. kami pn bertemu bertentang mate..

 
jantung wa bdegup kencang cam kude ble bdepan aunty yg anggun..hikhik

Kitorg berdating kt Italees Bangi.. aunty siap lanje kitorg mkn western lagik.. hasil drp kejayaan die menjuarai tonemen boling tu.. riban2 die dpt wooo...

aunty n kak ita yg tgh sarat peknen..moge slamat bsalin ye

Mule2 folo kete die pn dh serammmm..mane taknye,terdengar suare org pgil name wa dr  dlm kete BMW itam..mule la wa pikir bkn2.. takkan aunty bwk kaki pukul kot..wa cume jual cheese kek je maa...siyes aunty mmg bwk sesorg temankn.. sah! bodigad wanita..beso badan ehh..bese nye org ade 6pack tp yg ni cume 1 pack je, bulat lak tu (tgh peknen le)..hahaha..maap ye kak ita, gurau2 je.. sonok borak2 n melayan aunty n kak ita ni.. meriahhhh... kak ita pn leh masuk pale gak.. kak ita ni tgh peknen, jgn terkenan rmbut wa sudah.. nti ade pesaing lak..tak leh jadi.. tak leh jadi...


pe2 hal pewot kene cover..huhu

Borak2 smpi senak pewot.. mkn pun wat pewot wa yg cumel ni makin mengembang.. aunty ni mmg hapening.. bess melayan die.. kecoh la tmpt tu dgn kehadiran kitorg.. tak sangka dpt jmpe org jauh ni...

ni yg wa marah ni..pewot wa xsepatutnye camtu..hikhik

Wat aunty sherry time kasih le bebanyok sbb sudi nk mengoder kek dr wa ni.. sudi gak lanje kitorg yg kuat melantak ni mkn.. pasni kite wat tonemen boling nak, tp aunty jd tukang sorak jer yeee... hehehee...

psst: Alhamdulillah.. kepada mak n kakchik.. time kasih laa sbb pomot giler2 peniagaan kecilan wa ni.. sape2 nk oder ape lagi emel le wa... 

19 comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

nanti bawak kat kenduri su skit yer,..hihi..mengidam..huhuu

rara pinkmafia said...

huaaaa dh sampai sana.cheras tak smpai2 ag ni...bro,perot seksi.hehehe

AUR said...

Salam TEBINGku...pergh...dah meniaga cheese ek?...Baguih2...mudah2an bisnez maju....hahaha...lama gua tak tgk TEBING gua ni...

Rama2Ungu said...

wallauweyhh....masyuk dah bsinens nye:)

Salmiza S. said...

wah! mesti bez neh.... =)

lagenda said...

Isk..small matter bro. Janji sedap dan berbaloi, mak mesti pomot punya! tarak kipas2 punya woo

hah?? Nak buat tourment bowling?? Huh..mak sentap x mo join..jd badut kena gelakkan dek korang jerk..huhuhu

LindaRahim said...

hihi...ingat curly yg g kuantan...byk lak aunty nk kena byr minyak tol mkn insuran...

Ummiakid @ lily said...

sampai kuantan kat mana...??? kita dok kuantan...nak jugak...!!! kalau nak cari dealer calling kita tau...i sudi sesgt!!!!

kakchik@ella said...

Fuhhhhh .. dasat la bisnes lu skrg. wa suspek sama lu la curly.

atie aizam said...

wahhh!! wat bisnez dah ekk.. tahniah.. leh cuba nih..

kpah k-poh said...

auntie sherry nor ke?? ehhh..tak leh jadi ni..tunggu akak kurus baru leh jumpa curly...agak2nya abad ke berapa lah tu yaaaa...heee..

sherry said...

hi Mr Curly....best sesangat Cheese cake tu..tak sempat pun aunty bawak balik Kuantan. Kak Ita and anak2 dia dah makan abis!

Mrs.Yie said...

wah..dah jumpa ngan aunty sherry ye.. :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. bisnens makin berkembang nampak... anti dah kaya leh lah open table yerk:)

Adibah Ishak said...

blueberry cheese cake pandai buat x? hehe.. wahh perut kena cover dulu >-<

Adibah Ishak said...

blueberry cheese cake pandai buat x? hehe.. wahh perut kena cover dulu >-<

Mohd Ridhuan said...

alhamdulillah...
moga2 bertambah rezeki ag..
nnti dpt free...
uhuhuhuhhu

Ini Kisah Tia said...

ohh , jual kek cheese . sodap tuhh .

diana said...

eh!!
dah ada bisnes kek ke??
bagus2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails