Pages

Peminat-Peminat Wa

03 May 2011

MeKaSeH MaK....



Mekaseh mak n mak mertue wa yg paling disayangi .. kaseh sayang yg diberikan mmg tak dpt wa bls smpai bile2 .. ceh3.. ayat2 cinte lak wa ..tp dgn ibunda tercinte, pe salahnye kannn..hikhik..ni sume sempena Hari Ibu le..

Tapi yg lg sorg ni pun adelah sesorg yg wa hormati yg bergelar Mak gak .. cume ni tuk di alam maya ..fuhh dasatttt!!.. tp dh byk kali wa jumpe dgn mak ni sbenornye...almaklumle, umah ehh dokek yo mo kg laling wa ..hehe ..

Siyes wa bgtau, mak le org pertame yg emel kt wa psl oder sweetie cheese kek tu.. tp disbbkn memasing bz dgn undangan sane sini, make payahle kiteorg nk bertentang mate ..

Bile mak melenjan ke KL aritu, dgn emergencynyer die mengoder sweetie cheese wa..wa sanggup posponkn temujanji wa dgn presiden Burkina Faso semate mate tuk mak.. wa siap delivery smpi kt otel Royal Bintang lagi.. kelas mak dtg KL lepak tmpt berbintang2..hikhik


tmpt mak beradu..

hope pas ni mak tak serik nk oder lg sweetie cheese ni.. oder byk2 yek.. support peniaga kecil2lan cm wa ni.. thanks mak.....


12 comments:

Far8 budak baik said...

wakil bakal ibu..
thanks!!ahaha =p
peh peh mak mertua siap..hehe

sherry said...

wah...wah..sgt jealous dapatjumpa Mak! aunty pun nak jumpa gak Mr Curly and laling.

Lagenda said...

Wowowowow....gitu kau! Klu bab makan2 ni, sedap plak tu, then servisenya ok, mak mmg sokong der bro..

mmg tak rugi membeli pun..mmg class sedap! serik tu idak, cuma takut ko je yg tak larat nk mghantar pd mak..hahahaha

kakchik@ella said...

waaaa ... berskandal dgn mak tak ajak kc!! tak leh jadi ni!!

republik n9 said...

hahahah ;) gua ingat mak ape tadi... cayok2 for ur bisnes

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.nice entry :)
Feel free to read my new entry @ frommetoyou~
(^____^)

qellissa said...

wah jual cheese kek ke incek curly?harus try nie..dah alang2 ai pon duk kl..hihihi

cik nani said...

klw kelantan encik kinting sanggup delivery x?haha~

cik panadol said...

Ape pasal bile wa beli kek lu xde nk amik gambar bagai cenggini?

Sebagai kastemer,ini tidak adil!

::Budak Degil:: said...

ha..ni mak mahsuri..mak tu kalau dtg blog kite asik2 nak piyat telinge je..ahahaha

SYARIFF HAIKAL said...

PERHHHHHHHHH BRO SWEETIE CHESEE MCM DA POPULAR JE SKRG..HAHAA..STEADY BRO..TRUSKAN USAHA!..

adibdaddy said...

selamat hari ibu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails