Pages

Peminat-Peminat Wa

11 May 2011

KaKcHiK OdeR LaGiK!!!

Wat kali ke tiga kakchik mengoder sweetie cheese wa.. mule2 oder sebijik, kali kedua 2bijik.. kali ketiga sebijik bersama dgn kek layer cadbury.. wahhhh... leh jadi pelanggan tetap of the year.. hahaha.. 

dh 3kali beb!! cayalah...

Tmpat jmpe same cm sblom ni kt sg buloh nun.. walaupn jauh dr tmpat kelahiran wa kt spanyol ni.. wa tetap menghantor disebabkan kesetiaan kakchik menjadi pelanggan wa.. smpi jer kakchik n rombonganyer tgh bersantap.. pewot wa dh bergendang gendut nk diisi, pe lagi oder jer laa.. yg besnyer kakchik lanjo.. siyokkkk... jgn jeles sumer...

wajah kami sesuweet kek ni kan? hikhik..

Kakchik dtg bersama bespen ciom molot die cik pinky n kids.. sonok tgok anak die yg twins tu.. cumel... dh kenyang, amik gambo n cabut.. sbb abang dh muncung.. hehehe..

 

ahli2 rombongan menganto n mengambil sweetie cheese..

psst: kakchik.. kalo oder lg pas ni ade seperise!!!!!...

21 comments:

Rozuan Ismail said...

wow!dah ada pelanggan tetap tuh.huhu

vampire's lovex said...

msti sedap....nak oder gak !!!


tapi boley ke hntar ke perak ?? untk raya nnti ke haaaaa....

deAnza-wAnda said...

bro kakchik memang suke makan..haha.. n suke lanjo gakss.. wa da lepak ngan kc due kali.. makan jer kitowang.. klo wa nak order mau ka bro anto kan brunei darul penang nih bro??

Eza Ridzwan said...

rajin kakchik mengorder yee...x takot gumoks kee..miahahahaha....

Cik Tqah said...

wa.. sdp ke..pndainye wat

CouLeur de Chiqu3 said...

nak jugok sweety cheese tuh...

toyolkiut said...

TK dtg dr blog kakchik ni, nk kenal gak sape si rambut kinting ni..
huhu..
sedap nye..
jeles.. jeles..

kakchik@ella said...

cadbury layer pun terbaik.

nurkaloi said...

erghh bile plak turn kaloi nak rase ni haihhh ~__~

Mohd Ridhuan said...

bisnes mkin maju...
terbaik r...
hehheheh

Alin Marlini said...

Mr Curly buat sendiri ek?

Jul Rahman @ JR said...

sedappp...buat sendiri ke?

apek poyo said...

wahhh..maju lah bisnes kek rambut abg puyol den ni...
bisik² hr tu den tak dpt raso pulak kek tu...

munna said...

WAH...KENCANG BISNES MR. PUYOL YE..SIAP ADA PELANGGAN TETAP DAH NI...

Isteri Encek Bard said...

wah ramainyer rombongan cik kiah....

risa said...

nak jugakkkk!!! camne nak order?

LindaRahim said...

lahai...da ramai yg ode...sy x dpt la komisen 5 hengget tu...hihi...

kpah k-poh said...

akak pun nak..tapi nak yg curly bg free..ok tak???

sweetsal said...

jual apa ni?..cam sodap jer..

Bro Framestone said...

hai curly

1tube mintak curly untuk daftar di 1tube.my bagi memudahkan mereka mengupload vlog hari itu...

kalau boleh secepat yang mungkin.. sudi inform budak johor untuk daftar sama...

pe2 nnti roger bro ek


Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

zures said...

wah samoai tiga kali mengoder ni mesti sedap giler kek ni kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails