Pages

Peminat-Peminat Wa

06 April 2011

SeDaP KaH???

Lepas wa wat pomosen sweetie cheese arituh.. wa dpt emel drp kakchik.. mule2 die cm tak caye yg wa dah menceburkan diri dlm bidang perniagaan.. die cm tak kompiden jer nk oder.. oleh kerana kehebatan wa mempromosikan sweetie cheese tu, die pn tergoda n mengoder sebijik..

Disbbkn wa kene mendelivery kek tu, so wa selaku pengerusi kelab telah mengarahkan semua ahli GB2MK utk mengeskot wa bertemu kakchik.. tmpat bertemu dlm mekdi kt shah alam nun... jauh tuuu.. mule2 tu malu2 nk bertego.. dh lame2 haru mekdi tu dek gelak tawa kitorg.. syok wooo!!...

Pas menjalankan sesi perniagaan dlm mekdi, kami pn pulang.. bedebar2 wa nk tau respon dr kakchik, mane la tau sweetie cheese ni tak kene lak dgn tekak die.. malu den.. akhirnya.... kakchik suka!!! wahhhhhh... lega rasenyer... kakchik selaku org pertama yg mengoder n menikmati sweetie cheese.. ini adalah testimoni oleh kakchik.. thank you kakchik.. pasni leh oder lagi yer.. sape mau oder???? hehehehehe...

19 comments:

Eza Ridzwan said...

isk..isk..isk..sedap kaaa...klu sedap benar, nak gak laaa order..FOC keee deliverynya...sy kat putrajaya...uhuk!uhuk!!

caliph shuriken said...

bergerak pantas ar bro ni, hikk...

latest en3: pinjam seterika ajaib sat na

safura zahari said...

kikiki dh mcm duta jalan2 cr makan dh bro.bile nk jemput saye jd artis undangan.tp saye artis ke?hmm jap pk.hehe

Melati Qistyna's Mummy said...

erkk, seruwes kah lu meniaga ni...huhuhu

Hero Kebangsaan said...

sedap macam manew tue???
ada macam-macam rasa ke ape???

Eza Ridzwan said...

bape hengget?...bape kilo?...sila kasi info...klu jadik, nak sblom ahad nie...

Ct Aja said...

wah blh oerder gak 2...hheee

ANA FARHA said...

utk besdey akan datang ke leh arr order ni.. :)

kakchik@ella said...

disebabkan wa jambu kat dlm gmbr tu .. wa datang 3 kali!!! hihihi ..

nurkaloi said...

eittt bagusnyer

nak tlg promote gak
tp tlg promote kat kaloi lu

cam sedap jerkk
price???

::Budak Degil:: said...

hahaha...rugi betol xjoin kak ella aritu..kalau x dh merase cheese yg sgt2 boleh menaikkan bdn ku ini..huhuhu...salam kenal cik curly..mase kecik2 sy pn curly2 jugak..eekekekeke

s.y.a.r.q said...

cheese cake ke???kalau cheese cake i i likeeeeeeeeeee :)

Shahayu said...

wah!! cam iklan jalan2 cari makan.... glamour u dpt gmbar ngan mr curly.....

cik nani said...

wah3..dah jadi peniaga plk skrg..betol ke encik kinting yg masak kek tu..mcm x caye je..haha~

emieysandra said...

wah..tgk gambar pun dah rase sedap, errr..

kpah k-poh said...

ohhh..sedap ke rasa nya?? kirim kan di angin lalu...hua..hua...

Cik Yana said...

Encik Curly, special delivery ke Kuala Terengganu boleh tak? Tak nak pos, nak encik Curly mari hantar sendiri. Kos pengangkutan, ditanggung oleh peniaga tersebut. Hahaha~

Lots of Love,
Cik Yana

blog-tips-kurus said...

i pon nak jugak laa.. buy 1 free 1 kan? tapi sanggup ke Mr.C hntr ke KENSINGTON Park ni??!!

cik panadol said...

Gambar yg wa amik tu nmpk meyakinkan bahawasanya cis kek tu sodap...haiya mcm mau order la pulak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails