Pages

Peminat-Peminat Wa

21 April 2011

iNTaN LaDYaNa JaDi MaKWe Wa??? Wa DaH KaWeN Maaaa...

Ni slot telemovie terbaru daripada wa.. tak leh citer byk.. tgok gambo je la ye...

ni makwe wa...... dlm drama jer...

lepak mkn nasi lomak dgn gangster...

ketua gangster...

nadzim..


ni mak intan dlm drama ni..

psst: kalo drama ni nk tayang nti, wa impon luorg yek... tggu.......

29 comments:

as ♥ Leenda said...

waaaa...mr curly dah jadik pelakon pulak ke...
otograph pelisssssssssss...
kehkehkeh...

AngahSayang2314 said...

wahhhhh curly makin glamor kau nanti yerrrrrr....eceh..ceh

Jieda said...

nak tanya je..mr curly pernah berlakon dalam satu iklan tak? sebab tengok muka familiar la sangat

Arya Putra said...

siyes ke ni?
err..nak jadi pelakon jugak!
pak pacak atau hang kebun pun jadi la! hehehe..

Fahrain said...

yg mane satu makwe hang ni bro??? intan ke mak intan yg hang pegang payung tu??? hehehe

Isteri Encek Bard said...

mr. keli kalau dah kuar drama lu, jgn tak inform lak yer.. ahaks... nak sign kat pelakon fopular nie

Firdani said...

wah....banyak nye makwe..hehe..cite tajuk ape ni?

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahh.. congrats bro..

Pendekar Berkuda said...

salam bro Curly...dem~!! jeles nih... hahaha...

jangan lupa inform k...

jaya jr said...

mantap makwe mr curly..macam ku kenal,tapi di mana ya???hihi

HAJAR hasan said...

huaargghh!! minat both aris. kak intan sye minat. abg nadzim pun sye minat!! jelesss~ ;(

Mai Yee said...

Nak gak!! hahahaha..jelesssss :P

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nak signnnnnnnnnnnnn

Blogberry Emry said...

kalau dapat buat awek tu best bro

Belalang Hijau said...

oh! artis pujaan ku curly...
u my hero!

huhuhu

Scarlett O'Hara said...

Wah!Abg Curly dah jadi pelakon!beritau tau ( gi kat umah saya) kalau dah nak tayang.

mrs Gee :) said...

oh my artis.. tabik spring.. toink toink.. dah dekat nk tayang jgn lupe bgtau awal2 tau.. i dont want to miss this out.. :)

Aida Omar said...

mr curly jadi artis la..
jgn lupe inform bile drama ne ditayangkan..nak gak tgk mr curly blakon. :)

Shida Radzuan said...

erghhh abg keli da jd artis mehh ^_^

cik panadol said...

hai bro....lu inpom watak lu jd boipren intan je....nape lu tak impom ape pekerjaan lu dalam drama ni....hahahahahaha....

p/s:-
wa mau satu!! hahahahhahuhuhuhuhhihihihiih

atiey azha said...

mak aih ! ingat tadi gambo yang di edit . hehee . sampaikan salam dekat kak intah oke ! hahaa

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

rara pinkmafia said...

bro intan ni comey x?hehehe

makdara TERdiva said...

pasni leh ganti Remy Ishak :)

azie said...

wow...mr curly jd pelakon pula, bagus2 hehe..

::Budak Degil:: said...

pergghh!..papa curly p blakon bukan nak ajak!!

Alin Marlini said...

jadi pelakon?biar betol?

Mrs.Sabri said...

wah..x sabar nak tgok ni :)

bdk johor said...

ai bro.. ngan intan pun lu sapu skali, ape yg tinggal kat wa. hehehe

LindaRahim said...

pelakon ke curly ni? bru prsn n3 ni...ke mekap artis? hish...xpon intan ada ode switi cis kot...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails