Pages

Peminat-Peminat Wa

28 April 2011

PaSaR PaYanG TeReNgGaNu

Kalo g Ganu tak singgah pasar payang tak sah kan?? selama 3 hari kt Ganu ni, 2 kali wa kne menjadi tour guide my mama n laling.. ntah ape la yg dorg nk cari.. tp syok gak cuci mate kt pasar ni kan..



hari pertama...

belek-belek..


hari kedua..




psst: pasni kalo g pasar payang lagi bwk duit byk2 yer laling..hahaaha.. kopak..kopak..


20 comments:

rara pinkmafia said...

heeeee~ bwh kad kredit boleh bro?

nurkaloi said...

gilerr aarrhh asyik berjalan jerr
tak puas hati ni

kaloi nak gak renang-renang ke sane

Mrs.Yie said...

air terjun sekayu x pegi ke? :)

Jieda said...

dulu selalu gak ke terengganu tapi pasar payang ni tak pernah kujejaki hu3

ezzah said...

lama dah tak pergi pasar payang . huhu

Cik Bucken said...

apo tak boli an den kain ko..duo pasang pon cukop lah =P

cik nani said...

waa..dah dekat dah ngan kelantan..asal tak straight lg..hehe~

munna said...

banyak tak laling mr curly rembat sutera bling bling kat pasar payang ni...

Qaseeh Tolia said...

Betul la, if pegi sana mmg kena bwk duit lebih..tengok baju jer terliur sangat..biasaler pompuan..Sinngah tak restoren tepi air ala-ala terapung situ..sedapppppp

fisa othman said...

Pasar Payang adalah pasar untuk kita habiskan duit..hahahaha habis laaa shopping sampai tak engat kalau kat sini wei..

sop said...

setuju, jika ke pasar payang, sila bw duit byk2.. huhuhu
kalau lelaki kurang la.. sbb brg pompuan yg banyak:)

AngahSayang2314 said...

sakan ke shopping brooo hehehe

::Budak Degil:: said...

dulu einn ade boifren duk ganu tau..tp tak pernah jumpe, duk bercinta dalam hp je..huhuhu...

punye la baik hati die pos kan keropok losong yang mmg dari kampung losong ke shah alam..perghh!..smpai je kat einn lunyai dh kopok lekor tu..aahahaha....kesian cinta tak kesampaian..

eh2..ape kene mengene ngn entry papa curly ni?..hahaha

cik panadol said...

oooo kt sini le lu beli seluar katok kuning yg lu pakai wat keje kontrak aritu ye......jauh import seluar bro!kekeke

Scya LollitA said...

NGEHEEE~
bawak duet dalam briefcase muahahaha~

chinta... said...

chinta baru je g sana ari2...harga kat c2 mcm mahal la sikit..tp berbaloi la dapat kain ori dr tganu huhuhu

faizlaster said...

lame dop g pasor payang...haha

faizlaster said...

lame dop g pasor payang...haha

LadyBird said...

beli ape kat psr tu mr curli.. mahal ke murah? biasanya kalau org luar beli pasti mahal.. terutamanya songket dan batik..

Travel Rizal Zakaria said...

best kat pasar payang ni..barang murah dan macam2 ada..

rizal
www.travelrizz.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails