Pages

Peminat-Peminat Wa

12 April 2011

JaPaNeSe GaRDeN

slamat dtg..
ni angkara tak cukup kalsium..huhu


teknik bergambo si gebu gebas utk nmpk slim..




gadis jepun...




kepenatan..

15 comments:

Eza Ridzwan said...

bes kann kat sini..sejok jeee...masok dlm kawasan utan tuh, dkt spa...bes!..bes!!...

rara pinkmafia said...

fuhhhh~mst penat giler tu.mao pengsan..

Ohno!!! said...

Kat mana ni? cam best je....

Isteri Yang Comel said...

hahhah yang tak cukup kalsium tu buadak johor ker..

Melati Qistyna's Mummy said...

err... x aBes g luorg jln... syiokkk nyer... :)

nurkaloi said...

hehehe lutut ketaq arr tu

cikpia said...

ok jeles!

kpah k-poh said...

malaslah nak komen..asyik akak jer kenal tinggal...grrrrrr...

kakchik@ella said...

ala .. ni dulu-dulu. yg minggu lepas mana?? ish .. lambat cam kura-kura la ko updet. hihi ..

phreak-id said...

Kek mano ni?


Terbaru >Kenali Telur Palsu Atau Original >Special Post : Apa Yang Menarik Tentang Air Asia >Rosdan Keropok Losong @ Ketereh

anamizu said...

teknik begambo nampak kurus! hahaha

syairahmohdanuar said...

bestnyee :D

Abang Long said...

Salam...tu bukan xcukup kalsium tapi terlebih nasi kut..hehehe. Next time bawa bekal lempeng pisang,

cik panadol said...

gmbr skandal lu tu adalah gambar terbaik yg wa penah capture sepanjang bergelumang dalam industri pemfotoran ni.....

bukan time ni die tgh menagih nasik lemak mrs curly ke?lapoooo der....

diana said...

macam cantik je tempatnye
sesuai la nak ambik gambo kawen..:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails