Pages

Peminat-Peminat Wa

20 April 2011

BerBisNiS BeRSaMa KaKcHiK

Tentu luorg kenal blogger come lote ni kakchik ni kan?? wa telah 2 kali jmpe kakchik ni, tiap kali jmpe mesti atas urusan bisnis.. cm bisnis beso jer kan? padahal jual sweetie cheese jer.. hehehe..



Sesi berkenalan dan tertentang mata antara kakchik dan GB2MK pertama kalinya berlangsung kt mekdi Shah Alam nun.. mule2 jmpe malu2.. pastu harubiru.. kakchik ni kecik je orgnyer, come, cute tu yg geng gebu gebas jelez tu..


 
Borak2 dgn kakchik bes.. die pn giler2 gak.. leh masuk kapla laa.. sesi kutuk mengutuk tu mmg bes.. hehehe... tak serik la nk jmpe kakchik lg.. sebab senang nk deal n byk mende yg kite leh borak2 sesame...




Kali kedua jmpe kakchik kt area sg buloh.. wa selaku peniaga yg menepati jnji bergegas menghantar sweety cheese selepas menjadi coach geng gebu gebas.. walaupn kitorg dlm keadaan masam, kakchik senyum sentiasa bersama kami... hahaha.. hope kakchik tak serik jmpe kitorg lg..

11 comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

gebu gebas...hihi

AngahSayang2314 said...

wahhhh gebu gebas berbisnes yerrrrr
cayokkkkkkk tahniah

rara pinkmafia said...

nt pos ke cheras pulak lah boleh.heheh

Melati Qistyna's Mummy said...

wahh... dh 2kali kc boli kek tuh, den nak gak terai, tp lu ade buat ke penghantaran ke umah den, yg berjiran ngan umah abah lu? :P

munna said...

wah! semakin mantop bisniss sweetie cheese...

LindaRahim said...

hantar ke Dubai boleh?

~~su manje~~~ said...

salam bossssssssss....!!

Cik RoSs said...

All the best!!Chaiyok3 (^__*)

kakchik@ella said...

patut la wa tersedu-sedu. rupa2nya kena seru.

risa said...

wahhhh...bestnye dapat jumpa:)

::Budak Degil:: said...

pergh!..papa curly pnye lengan, macam malik noorr...ehkekekeke...

eh, lari topik pulak...heheeheh..teringin nak merase sweetie cheese tu..tp sy sedang menjalani ibadah diet..huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails