Pages

Peminat-Peminat Wa

06 July 2010

RaMaLan FinaL PiaLa DuniA









Ok, ,skg ni World Cup dah masuk semi final....wa tau ramai dah macam takde mood psl team pilihan hancuss sekerat jln...tapi ade gak yg meneka tepat or tu mmg team pilihan die...terusterangla, wa punye ati dah remuk psl Brazil kalah ari tu...dari 4 team yg wa ramal tuk ke semi final..2 je yg tinggal...Holland n Spain....

So... kepada semue kenkawan blogger...jom ari ni kite main teka2... team mane yg bole g Final...tak kesah la tu mmg team pilihan luorg ke tak...tapi kalu ye, lg bagus...

Wa pilih Spain jumpe Holland kt final...sbbnye??...sebabnye tabib sutun kurita yg pandai menelek tu dah mati...wa nampak ade sorg makcik ni dah beli sutun tu kt chow kit...maybe makcik tu nak buat sate kot... satu lagi sebabnye, wa kan PUYOL, mestila wa sokong SPAIN..hehehe

So jom teka2... kite leh tgk team mane yg lg banyak dipilih..JOM!!! JOM!!!.. KITE LIHAT SAPE YG KENAAA!!!....


13 comments:

NaNaJoe said...

yeah!!
komen da popup!!bru senang nak komen, hehee~~

nana nak spain yg menang!!! oyeahhhh!!!

nadiah said...

nadiah rasa spain dan german masuk akhir...pemenangnya german...
kita tengok sape yg kena...
hehehe

mr.curly said...

nanajoe:..go spain!!

nadiah:..camne lak spain n german nk final??..hehe

LadyBird said...

oranje jore!!!! huhuhu!

mr.curly said...

ladybird:..amboi3!!!..gelojohnye...

old_trafford said...

nadiah rasa spain dan german masuk akhir...pemenangnya german...
kita tengok sape yg kena...
hehehe


mana boleh dua2 team ni g final ..hehe

kaChaNG_dEwa said...

huhuhu..tak mo la nak teka lagi.england dah out

bdk johor said...

tentu lar pak jeman..! opss silap, jerman juara..!! go jerman go..

Cik Bucken said...

eden pilih spain yg gemilang itu~ XD

nadiah said...

tu la kan,x pandai nak ramal2... pakai hentam je...

zarra said...

oranje pilihan saya.. sbb saya suke kucing... ade kene mengena ke?

zarra said...

oranje pilihan saya.. sbb saya suke kucing... ade kene mengena ke?

Uruchimaru @ kf said...

spain pilihanku!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails