Pages

Peminat-Peminat Wa

02 July 2010

CeMuHaN

Sorry kalu terlambat nak masukkan entri ni...wa tumpang sedih kt fan2 England psl out dr Dunia Cawan(world cup)...hehe...wa pun terase tempiasnye...England kan antara pilihan wa tuk masuk semi final...tp takat tu jele...psl team peberet wa tuk jd juare tetap Brazil...
Tapi yg buat wa jd bengang ni psl wa teruk kene ejek.cemuh,diugut oleh membe2 wa...dorg cakap dorg nak cukur & tinggalkan sehelai je rambut gulung2 kt kepala wa...ciss!!!...tapi camne teruk pun wa kene kutuk,wa bole tahan sabar lg...psl membe sendiri gak....cume wa mmg tak tahan bile org yg kite tak kenal lak yg kutuk kite...

Ade sorg mamat ni..ntah dr mane dtg...bg salam pun tak...sedap2 je nak kutuk wa...die mmg nak cari nahas ni...ade ati nak buat hal dgn ALONG beso ni ye...siap la lu!!!.. umah lu nanti wa simbah cat kaler pink...auww!!!..sorii, cat kaler tu je yg tinggal...hehe...

Wa mintak tlg luorg membe2 semue...bg wa alamat mamat ni kalu luorg tau ok....ohh ye!!.. tuk mmemudahkan lg tugas luorg..kebetulan wa ade rakam gambonye siap dgn ayatnye sekali...sila pandang bawah...ni la si setan gemuk yg slalu ganggu Mah blk keje tu..
.

sarikata: woii... epl tu tipu... England dh bungkus...OoOOooo...OooOOOooo...

6 comments:

NaNaJoe said...

huh!!
england mmg mengecewakan!! :(

|| NaFiRaa || said...

hahhahaha... ceh!!! terkena upernye!!

Cik SHiNJU said...

setan gemuk?
muahahahaha...sokong germany la mlm ni erk?

Anonymous said...

X minat tul England, berlagak je lebihhh!Padan ngan muka depa!!Wa sama ngan lu mr curly,sokong Brazil...cuma wa pun sokong Belanda...cmne le depa blh btembung kat suku akhir ni???I luuvvv Oranje...uhhh...i like!...huhuhu...

munir said...

oh tidak...lepas englang portugal pulak...hehe

tapi beliau memang best..tangan pun boleh jadi kepala..hehe

owh ada award utk bro..jgn memalu ambik ye..

izzah said...

brazil?..badly tonight..brazil kalah kan..takpe2..jgn seday ok..rmai mmber2 sy tgh seday gak ni..hehehe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails