Pages

Peminat-Peminat Wa

20 June 2010

LaGeNDa BuDaK SeTaN

novel Lagenda Budak Setan yang telah berusia 13thn dlm simpanan bini wa...

Minggu lepas wa dpt tiket wayang free...membe bg...citer Lagenda Budak Setan...pe lg,meloncatla bini wa nk g tgk...lgpun dulu die suke bace novel citer tu...sampai skg novel tu stil elok bini wa simpan elok..elok??..opss!pembetulan..dh terbelah 2 pun novel tu..hehe..wa kurenggg minat nk tgk citer2 camni....tapi disbbkn wa "tergoda" dgn pujuk rayu bini wa...wa pun setuju...membe wa(bakal bloggger yg taktau ape tu blog)pun join sekali..

Bertempat di Cathay Cineplex Damansara...ala,dekat dgn D'Curve tu...before citer tu stat..sempatla kiteorg g beli karipap kt Ikea...dh lame gak wa tak pekene...
tgh menguyah keripap ikea yang nyaman itu bersama penimat wa yg setia...

Ok,skg dh sampai waktu yg dinanti2kn...tayangan citer yg dikate kan best,sesedap novel yg bini wa bace tu...penuh gak panggung...majoritinye couple2an...





Dlm ati berkate,maybe mmg best kot citer ni..maybe bole buat wa menangis ...maklumle,ganas2 wa ..dlm ati stil ade taman...hehe....TAPI!!!...kesudahannye,mmg betul la citer ni leh buat menangis...psl mmg HAMPEHHH!!!....watak utame mase citer tu adelah kiteorg ber3 sebenarnye...wa tak tau la brp kali wa menguap....bini wa asik main game handphone...membe wa tu lak terus membute....shot gamba huru hara..kdg2 cam nak penin wa tgk...bini wa cakap mekap tuk pelakon pompuan nye pun burokkk!!!...




Bini wa yg dh berpuluh2 kali bace novelnye pun ckp bende yg same...novel lg sedap dr tgk wayang....Que Haidar & Fazura je yg wa tgk hidupkn citer tu sikit...yg lain tu lg elok jd extra hantu tuk citer Zombi Kg Pisang...


novel yg telah terbelah dua...


Bg wa,citer ni takleh lawan citer Ali Setan(Malaysia),Needing you(Kantonis),Kuch2 Hotak Hei(Hindustan)....tapi tuk menjage ati,maybe citer ni setanding dgn citer Nenek Perkasa...atau maybe bawah lg kot..setuju??!!
Ok la,dr 5 bintang...kiteorg bg 1 setengah..tu pun kiteorg sher seorg setengah...tu pun nasib baikla tiket free...


2 comments:

Cik Angah said...

best baca tulisan kamu..hehehe..sy pong dah tgk cite ni n mmg betol novel lagy best dr film..

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

masih ada tak novel neyh di jual d pasaran..nak cari..heheeh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails