Pages

Peminat-Peminat Wa

08 March 2011

PuNcH CaRd MeRaH LaGi???

Sape2 yg kije gomen sti tau psl punch card kan? Laling wa ni kije gomen kt Kelumpo nun.. Ari2 dok bising kalo lambat... disebabkan wa ni syg kt laling, pagi2 wa anto die pergi kijer tu cm pelumba F1... wa akan pastikan punch card laling tak merah...


tin..tinnn... driver F1 nk lalu ni...


Tapi pada 4 Mac 2011.. punch card laling merah.. pg2 laling dh ilang mood... luorg nk tau tak nape laling smpi opis lambat? sebab tentera darat berada di sepanjang jalan nk ke opis laling tu... nape ye?? nak beperang kt tgh2 bandar kelumpo ke? takut mak nokss...



jem woooo...

Sebenaunyer ade hari Terbuka Tentera Darat di Dataran Merdeka... sepanjang jalan dari Muzium Negara penuh dgn trak2 tentera... jalan daripada 3 lorong jadi 2 lorong... jalan depan Dataran Merdeka tutup terus.. perghhhh jem tak terkata... kadang2 wa tak paham nape buat aktiviti kt dataran dan menggangu kesesakan yg dh mmg sesak kt tgh kelumpo nun... nape tutup jalan yg mmg sibuk pagi2 hari.. tak paham wooo..


area Masjid Negara...

Tp wa tak salahkan sesape... cume kalo leh jgn le tutup jalan2 penting time org nk pergi kijer.. haru beb!!!!.. "laling... bile jalan dataran totop, naik LRT yerk!!!" yahuuu... tak yah anto laling pagi2 leh titon smpai lebam... hahahaha....

laling msuk opis kol 8... skrg laling dlm kete lg.. hikhik...

psst: sape yg pergi tgok pameran tu?? bes tak... cm bes jer...wa tak dpt pergi, ade suuutingggg iklan sabun cap kapak... hehehe...

66 comments:

Lagenda said...

Lain kali, amik heli mak kat parking nun..idok le punch card cik gabu gebas tu me'ah.

Er..pelik gak nih..mak tak jem pun pi keja?? tak pernah merah pun card??

Opsssssss..lupa! Aku duduk kampung. tak de jem. Dan, aku tak de card utk di punchkan..tulis ke dengan pen! Dtg pkl 8, tulih pkl 730..

Muahahaha...

kakchik@ella said...

jom share duit beli heli. hihi

Yaya said...

Aritu Le tour de langkawi ke apaa, aku ingat kan sebab ari wilayah tapi sebab orang nek beskal tu abiss MRR2 tu dia tutup, what theee helllll... Jalan penting kotttt

Yaya said...

Aritu Le tour de langkawi ke apaa, aku ingat kan sebab ari wilayah tapi sebab orang nek beskal tu abiss MRR2 tu dia tutup, what theee helllll... Jalan penting kotttt

apek poyo said...

hahahaha..nasib badan laaaa
kad merah ni dah biasa

Rainbow said...

rain tahu rain tahu.... tapi x g..member je g.. ai kat kedah ngah tido time tuuu.. jgn maraa aa mrs kurli..muah3.. saba..pahalaaa ..

Isteri Yang Comel said...

tak per baru kad merah lum kad mesra lagik.. hihii ader ker...

hazari. said...

nanti bila terdesak lagi, mintak je siape2 tolong punch kan. hehh.

sicKo^ said...

dulu2 aku keje gomen gak.. Selalu jer aku suruh org punch kan untuk aku klau lambat..

sicKo^ said...

dulu2 aku keje gomen gak.. Selalu jer aku suruh org punch kan untuk aku klau lambat..

BeaN MorENo said...

akupun sangkut semalam

AngahSayang2314 said...

lain kali suruh laling curly raider la naik motor merempit jap hehehe...

lalink7 said...

xsuke kl..sesakk..waaaaaaaaaaaaa..

=D

bojie_boboy86 said...

mmg sesak pun time tu....sangat letih bila terperangkap dlm jem...hihihi

Iris Asli said...

eh eh.. die dah ade laling. ke dr dulu lg dah ada laling, i je tak pasan? hahah.

still remember me? :)

cik nani said...

alaaa...sekali sekala pg keje lambat..ngeee~

zati embong said...

haha,tmpang kereta kebal tentera la,lg laju kot masa 2 O.o

Adinda Amy Sensei said...

kol 5 lg dah nak kene gerak dari umah tuu....hihi

sop said...

biasa purch merah bro.. sbb tu sop naik moto.. huhuh

Vale said...

bertuah laling lu kena anto pegi keje...wa pegi keje sorg2...laling wa siap pesan..."yang, anto anak skali yer..."...bengkek jer hati...huhu

gigiAriEma said...

haha. sian lalink kau kan..
tuh la len kali suh naik LRT je..
buat2 LRT tuh dia suh kau jugak yg drive... hehehehe :P

bdk johor said...

hah bro..!! ape tunggu lg, lu kasi bako je lar keta kebal tu. bako..bako..bako!! hahahaha

redzuan said...

lain kali bro, keluar subuh la,
cmfirm jalan xjem lagi, huhuhu

Download Ebook Percuma 100 Cara Promosi Tingkatkan Traffik Blog

echah mashuri said...

mintak tolong bos yg punch card kan.huhuhu

dya adriza said...

alolo..sygnya dia ngn lalink.. hehe.. mmg cmtu klu ada hari2 cmtu.. patutnya kasi cuti ke, kasi warning ke kan..

Melati Qistyna's Mummy said...

hahahah.... asik suutingg yo ekau skang neh, bajet artis...kui3x....

eh eh, lupo lak nak gitau, ari ni dlm sejarah, br hr ni 1st time wa tgk lu kek iklan tb, lamo ohh wa tunggu...huhuhu. pergggg.... lu skipping la...hehehe, kwn pon ngan bintang bola skang neh... :P

Melati Qistyna's Mummy said...

si bdk johor tu asik la nk bako yo...hahahaha. nah amek wa kasi zing neh.... :P

Gen Fujita said...

Ooo ni yang hari tu hari tentera darat tu, aku tak dapat pi tengok hari tu. Sayang betul tak dapat pi, ruginya.

bdk johor said...

tu lar qis.. mamat curly ni skrg dh eksyen dh sejak bergelar artis ni. wa nk usulkn kat ahli kelab.. kalau dia eksyen lg, kitorg akan buat undi x percaya pd dia. muahahaha

yeah.!! wa dh dpt zing..bole lar wa bako.! hahaha

emieysandra said...

piknik je kat tgh jalan tuu..huhu :D

Ati Masrif said...

salam perkenalan mr. curly,

cantik rambut mcm rambut anak kita tau

pasai tu kita tak suka dok di KL lagi..huhu

kak ati di sini ^____^

Rama2Ungu said...

hmm..stended la tu..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

haha..merah!

intan.maisarah said...

8.01 (merah)

mr.curly said...

lagenda: heli mak tu canggih sgt, siap ade butang loceng, cam naik bas lak..hikhik

mr.curly said...

kakchik@ella: orait..wa dh stat kumpul sepocen seari..yahuuu!!!

mr.curly said...

yaya: tu la psl..tp seeloknye jgnle waktu ari keje..huhu

mr.curly said...

apek poyo: same le..hikhik

mr.curly said...

rainbow: ish3..nk kono rain ni..hehe

mr.curly said...

isteri yang comel: aduhhh..perli la tu

mr.curly said...

hazari: mak ai!! kalu bos bace, naye ni..hehe

mr.curly said...

sicko: org yg slalu punchkan utk wa dh kene buang keje.. tp wa terlepas.. baik tak wa.. hehehe...

mr.curly said...

BeaN MorENo : hati panas kan bro...

mr.curly said...

AngahSayang2314: moto pn xdo..den misekin..huhuhu!

mr.curly said...

lalink7: tu tanda kl dh padat..

mr.curly said...

bojie_boboy86: nak pulak yg pkai gear manual..

mr.curly said...

Iris Asli: ish3!! mmg dh lame ade laling laa..hikhik!

msti la ingat..

mr.curly said...

cik nani: ni la skali skala wa nk dtg awal, slalu asik dtg lmbt jer..hikhik!

mr.curly said...

zati embong: betul tu..hehehe..

mr.curly said...

Adinda Amy Sensei: kul 5??..pergh!! awal sgt tuuu..hikhik

mr.curly said...

sop: tgh kumpul duit nk beli moto la ni bro..hehe

mr.curly said...

vale: sabo! sabo!..wa pun kdg2 ado rase nk jd cam laling lu gak..hahaha

mr.curly said...

gigiariema: sape xsyg bini oiiii!!!..hikhik

mr.curly said...

bdk johor: ish3..sblom kite bako die..die dh bako kite dlu maa..hehe

mr.curly said...

redzuan: mmg jln xjem time tu tp mate wa yg stil jem lg..huhu

mr.curly said...

echah mahsuri: wahhhhh bagusnye idea..tgu surat je la jwbnye..hehe

mr.curly said...

dya adriza: kasi cuti??..yahuuu wa sokong ..hikhik

mr.curly said...

qistyna's: sementare tgh laris la katekannnn..hahaha

mr.curly said...

qistyna's: dio tu mmg camtu..dh brp ramai org yg dh dibako nye..hehe

mr.curly said...

gen fujita: yup..bess gak kalu dpt g..

mr.curly said...

bdk johor: cisss!! giler kuase tul ..hahaha

mr.curly said...

emeiysandra: mmg ade tpikir gak..hehe

mr.curly said...

ati masrif: laa..xkan psl tu akak dh xsuko duk KL..ish3..

mr.curly said...

rama2ungu: iyooooo..hehe

mr.curly said...

lydia miza: amboiiiii..gelak sakan nmpakkk

mr.curly said...

intan maisarah: merah le..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails