Pages

Peminat-Peminat Wa

24 March 2011

HiNDuSTaN oh HiNDuSTaN !!!


hahahaha .. hehehehe .. hikhikhik .. tgh wa nk siapkn n3 ni pn wa stil lg tgh ketawa .. kiteorg leh la di katekan peminat citer hindustan .. tp tuk hero nye jaman2 shah rukh khan ke salman khan ke amir khan ke or se angkatan dgnnye n heroinnye madhuri dixit ke, karisma kapoor ke kajol ke ...kalu yg baru2 ni sorg plakon pn wa tak kenal.. hikhik..  so bese nye tiap2 mlm tepat kul 9 kiteorg mesti jenguk2 jap kt channel 108 astro tuk layan citer hindustan ..tp ade 1mlm tu .. hahaha .. hehehe ..prettt pruttt ( ketawa smbil kentut tcirit sikit)..

Citernye camni, ade 1mlm tu (wa dh tak ingat ble) kiteorg layan la jap 1 citer hindustan ni (tajuknye pn wa dh tak ingat).. pelakonnye ajay devgan n ashkay khanna (heronye 2org kot)... dlm citer tu, ade babak yg wat kn kiteorg ketawa guling2 ... mane taknye, citer ni citer siyes, penuh aksi n mmg takde gelak2 punye.. tp kiteorg stil nk tgelak gak ..hikhik .. luorg bayangknla, dlm adegan hero bdue ni (due2 dlm 1kete) sdg mengejor kete geng penjahat, tibe2 kete hero dihalang oleh ketapi yg sdg lalu .. kalu nk tgu, mesti penjahat tu dh jauh kannn ..tp bese la, hero la katekn .. mesti die nk kejor penjahat tu gak ..

So sorg dr hero ni td turun dr kete (sorg lg dlm kete le tgu smpi ketapi tu blah) .. die sanggup meredah bwh ketapi yg sdg bgerak tu td (fuhhh dasat gilerr..kalu betul2 dh kojol dh) .. sgt mendebarkan!! .. kire lame gak arr die cube nk lepas bwh ketapi tu .. last2 die berjaye gak  ..  tp pastu luorg leh pikir tak pe yg jd???

JAWAPANNYE:.. ngam2 je si hero ajay ni lepas meredah bwh ketapi tu..kete hero ashkay tu pun dtg..rupe2nye semase aksi mndebarkn bwh ketapi tu, si ajay ni dpt lepas mase gerabak yg last .. pastu po laie, si ajay ni pun naik la blk kete tuk smbung kejor .. hahahaha

psst: wat penat je redah bwh ketapi(berani mati kununnn)..last2 naik gak kete tu blk ..pesalahnye kalu tgu jap..hikhik


30 comments:

mykhalis said...

tengah lagu rebana berdebar2 takkan nak berenti wat iklan isap rokok plak..kene jugakla kejar..hehe

hottest entry di blog khalis :
Pasar cari isteri yang wujud

Catherine- said...

hahahahaaa..... sgt kelako laa~

;p

Dunia Sang Suri said...

hahahaha... lawak gilerss laa...

tu la namanya 'hero *tutt*' ..(kang jadi kes novel interlok pulak..hahahaha..)

yelah..apa la salahnye tunggu je kejap..sama jek.. hahaha..lawak.. (*xleh berenti menyengih..)

solo molo said...

biaselah tue...
cite hindustan kan selalu ade part2 yg merepek2 sket...
hahaha...

Si DauN CeRi said...

kalau buat camtu baru gempak sket cite.. hahaha

Izyan Masri said...

lamanya tak layan hindustan dah.rindu pulak :D

Ct Aja said...

Saye pon minat hidustan, yang 3 khan 2 pon...hehehe.... tgk 3 idiots pom best...gelak manjang

chienta zieya said...

hahaha .. cite industan mmg mcm tu,de je yg ta logik . .adegan xle bla . .haha . .klakor !

eikieyn said...

haha..standard la hisdustan..buat nye story line hero tu tak dpt kejar..mau org bakar panggung kt sane. :P kot mane pon hero wajib menang. hahahaha.

Cik Michiko said...

haaha . . . SIYES ! kelakow . . :) dah cerita hindustan kan . . aksi dye pon nak la yang GEMPAk . . ehehhe. .

Isteri Yang Comel said...

weeekkk mood jiwang lah tu layan hindustan ngan laling.. ekekke, eiii kentut tercirit sangat busuk......

perondajaketbiru74 said...

dah lama giler tak layan citer hindustani ni...sebab heroin gua dah lama tk berlakon...

perondajaketbiru74 said...

dah lama giler tak layan citer hindustani ni...sebab heroin gua dah lama tk berlakon...

Piasara said...

"hahahah...lu minat citer hindustan ker...lawak2..akak pun minat gak sikit2,tapi sama macam lu gak...hero2 ngan heroin zmn la ni sorang pun akak tak kenal..yg paling terkesan kat akk citer Mann hero dia amir khan kot...ish lama dah tu..tp mmg nangis la..sedih konon..kahkahkah.."

mrs Gee :) said...

kekeke.. xdpt nk terima kenyataan nih minat layan industan...
tp mmg xleh blah laa lawak.. nama pun hindustan kan.. kekeke..

kata kila said...

phewwwww terjiwong sekali sekala layan gak :P

diana said...

aksi bawah ketapi tu nak bagi filem tu cukup 3 jam je kot...
hahahah

safura zahari said...

bukan hindustan kalo tak buat cm tu,hehehe

icerina said...

sgt lawak..haha..tapi minat nye pasal kan,tgk je lew..;p

Yati said...

Citer hindustan ni kalo takde unsur dramatik tak sah. Tak logik pun ada. :)

Nesa Wazir said...

nesa pon peminat juge ni..hehe
suke gile kat srk ngan preity zinta ^^

josrevalution said...

hehe..dulu-dulu..memang layan..tpi skg x dah..huhu..folo u..folo me back yer...

trik online 2 yahoo messenger dalam 1 pc/lptop


masaalah login ke gengbloger!!tolong??

shark said...

pergh..
snyap2 layan industan nie..
hehe..
try layan tamil plak..
aksi lg best..
lg lawak.

cik ayin said...

kena tengok mood..mood ade je,mmg melekat la kat tv tu

Shazmiey Abdurahman said...

haha...dah lama la tak tgk cerita industan.huh! skang org tgk cite melayu je..mood HMM skang..hehe

kpah k-poh said...

tukar..tukar...kita kapel pilem idustan lak...ok..laling...heeee..

Melati Qistyna's Mummy said...

muahahahah...... wa pon ske tgk yg hero & heroin seangkatan tu jer, yg baru2....haram wa xtau nama.... :P

tieha ismail said...

rumetku sukeee sangat pasang lagu hindustan....ekekekek~

cik nani said...

cite2 hindustan sekarang dh x best mcm zaman shah rukh khan dulu..kan..kan..hehe~

Wahida Nasution Thakhrim said...

tak berbaloi betul.. kalau AcHiKz pun mesti dah gelak berdekah2 bila tgk adegan tu.. buang tenaga aje..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails