Pages

Peminat-Peminat Wa

11 March 2011

I MiSs ThE GoAL!!!!!!!!....



kalo xdpt tgok, cube klik kt cni yeee....khas tuk yg lom penah tgk .. ataupun yg tak bernasib baik (asik tgu dpn tb tp stil tak jumpe2 iklan ni).. hikhik .. layannnnn !!!

40 comments:

marina anakcikbob said...

wahhhh.. hebat! hebat!

solo molo said...

dah bape kali teng0k iklan nie...
brav0 !!!~

Lagenda said...

Muahahaha..mak sompek tgk iklan ni kat TV PLASMA 42 IBH den * ko ader??* miahahahaha

Tp kan, kan, kan, MALANGNYA..anak2 mak kata tu BUKAN MR CURLY!!! Hahahahaha...anak2 den x kona ko curly..

uncle said...

wehhhhh muka kamu dalam iklan...muka kamu dalam iklan..bangganya uncle..meh sain kat dada uncle nih hahahha..tumpang glmaer jap kat sini

Ellen said...

ni dia..ellen ada kawan ngan sorang artis..bangga weiii..sain sket...kat selendang mayang ni..hihihihi

+akufobia+ said...

woaa.nice la.promote astro beyond 1.

kpah k-poh said...

berbaloilah..curly..akak tunggu pepagi jam 6 lebih baru dpt tgk iklan tu utk pertama kali...(masa tu..lom mandi..lom makan..hee)..itu semua sebagai sokongan akak pada curly yg telah menceburkan diri dlm industri seni..sok dpt award..jgn lak lupo nak sebut namo akak..!!! heee..

dunia maiza said...

suka tgk iklan ni..kelakar la muka dia hehe..senyum je bila tgk

el said...

mula2 el tgk iklan tu..haiii mcm kenal
takan mr. curly kot..tp muka sejibik no..tang gelak tu yg x thn npk gigi yg macho tu hahahahahaha

tp mmg sempoi la iklan tu...:)
nti ada suuting lain paggey gua eh hahahaha

Ummi Dania Yasmine said...

la iklan ni le saya dah jumpa 2-3 kali sambil terjerit Mr Curly!!!! :-)

ann said...

betui ke hang ni?
glamer syok... minta sain autograp

Cik Yana said...

Aish! kenapa tak pernah tengok kat tv ni. Nak tengok kat skrin beso. Hahaha~

airaniez wirdani said...

oh..encik ni ke yg berlakon iklan tu..nak minta autograph...Messi..boleh?haha

Melati Qistyna's Mummy said...

hahaha, masa wa tgk video tuh, anak den ckp, 'mummy, tu ada kt tv lah'... aty tgk abg tuh...hehehee.

anak den pon kona ekau jang :P

jue said...

at last..dpt gak tgk..hahahaha..kiut gile mr keli..:P

bdk johor said...

wakaka!! akhirnye.. dpt lar jgk wa tgk iklan lu setelah berkurun tnggu dpt tv. hahaha

ai jue.. puji lebeh2 nmpak! hehe

Jeely jelly said...

wah ! haha.. astro beyond rupenyee :)
igtkan dia nk ajak g tgk game LIFE ! :P

Scarlett O'Hara said...

My whole family love u Mr Curly! My mom says u r so cute!

cik panadol said...

Lu punye speaking omputih ado slang mr tan ckp la hahahaa...miss him!!

Sayangnye,lu sendiri tak pakai astro byond tu...

Erm kenape bdk johor jeles jue puji lu?die ade ape2 hubungan sulit yg kite tak tau ke ngn si jue tu hahaha

Isteri Yang Comel said...

alamak kat astri jer ker.. rugi tak dapat tengok kat tv.. tengok youtube jer lah....

Fahrain said...

wah!!! iklan besh!!! sampai naik kesian aku tgk ko tak dpt tgk2 gol... hahahaha... nice job bro!!

as ♥ Leenda said...

lorrrr..patut lah macam kenal je masa tengok iklan ni hari tu..
mr curly rupenya..
heheheh..
syabas..tumpang bangge jap kawan blog masuk tv..kekekeke..

Izzlorna said...

glemer abiss mr curly!
hehehe...
sekali tgk dah agak nih mesti mr curly...tang rambut tak leh blah ;p

phreak-id said...

Wa yang hari-hari tengok bola ni live ke ulangan ke semua wa tengok. Tapi tak pernah walau sekali pun wayne rooney ke, berbatov ke keluar muka ikut TV cakap ngan wa. Lu senang-senang je borak-borak sama messi. Jeles betul wa.. grrrr


Terbaru >Lee Chong Wei Pertahankan Gelaran All England 2011 >Tips Mengesan Email Palsu Untuk Pengguna Maybank2u >Gossip Blogger

nursyamime said...

wee...nk sa...in...
hehe
i miss the goal...
:D

Sophia Rani said...

hahaa.. funny :D

Shahayu said...

EHH CAM KENAL JER MAMAT TU.... heheheh YA LA....I TUMPANG GLAMER UU... MR KELI... NAK SAIN.......

mrs Gee :) said...

mrs Gee tgk dh iklan nih.. trus menjerit kat mr Papa.. "is it??" xsempat tny habis.. mr Papa ckp yeah.. its him..mr Curly.. hehehehe.. bangga bangga.. cayala mr Curly.. dh jadi artis.. :P

mR Gee.!! said...

ingat nih rentetan dari komplen mrCurly ,pasal selendang sape ntah jatuh atas piring astro rumah dia..

hangin ,xleh tengok siarah bolo..
(dulu ade 1entri pasal nih....)..

ehhehhehe

mR Gee.!! said...

*siaran boLa..

shada wentz said...

one word. puiyooo!! XD

Steward said...

Amboi... masuk dalam TV.... hahaha

deela~ said...

patut lar mcm penah ku lihat... dlm percaya tak percaya gak lar... hehe

zuhanismohamed said...

waa..caya lah mr curly dah jadik pelakon iklan..

nak sain !!! :D

Ati Masrif said...

patut ah...

macam pernah nampak saje...

rupa2nya yg cakap kat tv dgn org
fames tu yek....hihi

Cik Moon said...

waa...bukan main lagi dia..

mr.curly said...

mekaseh pade kenkawan sume..xkirela yg bg sokongan ke mngutuk ke..wa layan jerrr..hikhik

khalidahmacambaguss~O_o said...

dah agak dah...1st time tgk iklan ni, pastu straight terus cakap, "eh, ni cam blogger wambot kewinting tu aje"

dan baru hari ni gua sempat jenguk blog lu.. dan... gua BETUL...!!

HAHA...TAHNIAH

che armster said...

aku bangga siot penah karok sama orang dalam youtube ni dulu haha

DaHLia said...

jelesnya dapat cakap ngan Messi :D

pernah tgk iklan ni, nampak mcm kenal, tapi xbape ingat sape..
xsangka mr curly..well done eh :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails