Pages

Peminat-Peminat Wa

08 February 2011

NaSi AyAm LaGi...

hidangan kiteorg.. RM6 satu kapla..

Disebabkan cuti Thn Baru Cina agak panjanggg.. wa pn lepak le kt kg laling.. disebabkan lame wa kt kg, bdk johor pn sedey kehilangan wa... kerinduan yg melampau tu menyebabkan bdk johor sgup trun ke seremban n wa plak sgup mengharungi bukit bukau utk bertentang mate dgn beliau...



wa oder air teh o satu jug...

Wahhh... kisah cinta terhebat jaman ini.. hehehe!! jgn salah sangka yeee... wa n bdk johor ada misi penting utk dunia, sbb tu la kami membuat mesyurat tergempar tanpa ahli2 yang lain.. maklum le wat meting time cuti, takde sape nk join..



renungan manjer kami.. hik!

Meeting kali ni bertempat di Restoren  Nasi Ayam Gemas... wahhhh!!! nasi ayam lg... sebenarnye wa nk pomot kesedapan ns ayam tu kt bdk johor.. terbukti berkesan!!! die pn setuju dgn kesedapanyer.. tp wa agak keciwa, sbb wa ajak mak lagenda, die mentah2 menolak ajakan wa, katenyer ayat wa tak power nk jmput die santap bersama kitorg... sedey beb!! hehehe...(leh gelak lak..)

40 comments:

Lagenda said...

Miahaha..ayat lu tak menghairahkan mak untuk pi berjimba dengan korang tu. Lagipun, misi mak di rumah nun lbh penting la bro..

Mahap yo..lain kali open table kat mana2, jangan lupo jemput mak laie yo!

ipa faiza~ said...

nasi ayam tu mcm kt chicken rice shop jek~ hehe

Catherine- said...

wwwaaaaaaaaaa~ i ske nasi ayam!

ayin~weeweet said...

yo.den ponah raso.memang menjilat jari!

kakchik@ella said...

curly weih .. serius sedapkah nasik ayam itu? ko ni buat akak trgoda la pulak. haha ..

honey amour said...

aku ni bukan penggemar nasi ayam..tp kalau betul la nasi ayam tu sedaaaappppp..wa pun nak rase gak der..

Sharifah nor said...

sampai hati tak ajak akak..apa lebihnya mak lagenda tu dr akak..?? haa??? koba an..copek!!! Uuuuwwwaaaa...akak nak ngadu kat laling..

Melati Qistyna's Mummy said...

tu la kakchik kan, sedap sgt kah? huhuhu

mak ckp lu kena melutut dl cm nak melamar tu, baru hati eh cair....muahahahah

phreak-id said...

Ni Nasi Ayam Gemas cawangan Mano ni? Nasi ayam kek Gemas ko "Nasi Ayam Gemas" macam kek senawang tu?

Terbaru >Contest Review Blog Kak Ina Kl Dot Com > Akhirnya Safee Sali Berpindah ke Pelita Jaya | Liga Indonesia > Saya Mahu Sponsored Post dari Eyriqazz.Com

unknown girl said...

wahhh..mesti cedap la ni..
tgk lauk pauk dah penuh meja..
hehe :)

Piasara said...

oooo..patut la lama tak nampak,poei balik kampung laling lu rupanya.
apapun hidup mesti enjoy..
akak pun seminggu ri tu cuti,penat nak mampuih..layan anak2 yg 5 oghang tu..

Abu Luqman said...

huahua..hang kaki tibai (makan ) rupanya nu...

gigiAriEma said...

haha.minum air satu jug trus..sempoiiii.....

gigiAriEma said...

haha.minum air satu jug trus..sempoiiii.....

nur aisya humaira said...

gemornya mr curly ngan nasik ayam...:)

Adinda Amy Sensei said...

salam..

bestnya nasi ayam...saya sukee..

LinRosly said...

Assalamualaikum....

Nasi Ayam Ni Senang Dan Mudah Utk Di Masak...Lebih2 Lagi Kalau Nasi Ayam Ni Sedap...Mmglah Hari2 Makan Nasi Ayam Pun Tak Apa...

Sempoi Guy said...

sapa yang commen mr curly musti belanja makan punya la

AngahSayang2314 said...

cedapnyerrrrrrrrrrrrr

erienz said...

nasi ayam gemas...tu kg saya...dah lama x mkn nasi ayam kat situ...

mr.curly said...

lagenda: yola, ceq ni mmg bkn jenis org yg pandai berkate2 puitis, bermadah pujangge..wekk puihhh!!!..hikhik

mr.curly said...

ipa faiza: mcm je..hehe

mr.curly said...

catherine: ok la tu, nti leh la lanje wa..huhu

mr.curly said...

ayin weeweet: iyooooo..boto

mr.curly said...

kakchik@ella: siyes sedappp kak..moh le g cecame..hehe

mr.curly said...

honey amour: talak tipu punye..kasi rase dlu tgkkkk..hikhik

mr.curly said...

sharifah nor: maapkn den ..hehe..nti kito g bdating bduo yo..pastu kite mkn smbil btentang mate, setuju??..

mr.curly said...

qistyna's: laaa betul sedap le..orait!!nti wa cube wat camne lu suh..hikhik

mr.curly said...

phreak-id: ni kek senawang bro..namo tompek ehh Ampangan..

mr.curly said...

unknown girl: tu mmg lauk standard yg dio hidangkn..hehe

mr.curly said...

piasara: iyo kak..mano nk poie laie, blk kg laling le..den org KL yo..hehe

mr.curly said...

abu luqman: hehehe..tibai bro slagi leh tibai..

mr.curly said...

gigiariema: tu pun xckup lg tu..hikhik

mr.curly said...

nur aisya humaira: time tu tgh lapo, bedal jele..hehe

mr.curly said...

adinda amy sensei: waalaikumussalam..sukenye dieeeeee!!!

mr.curly said...

linrosly: waalaikumussalam..mmg suko tp xla smpi ari2..hehe

mr.curly said...

sempoi guy: aduhhhh..naye wa bro..nti la wa bukak kedai sndri sok..hahaha

mr.curly said...

angahsayang2314: mmg sedap!!!..

mr.curly said...

erienz:ooo ..wa dtg kg boleee..hikhik

bella said...

hye mr.curly..nampak sedap nasi ayam die.tak nak belanje bella ke ?? hehe dtg2 la blog lagi ye ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails