Pages

Peminat-Peminat Wa

10 February 2011

HP n CaM


testing..testing.. cam baru bdk johor..

Waktu berjimba-jimba tak sah kalo tak mengalirkan wang keluar.. dengan tidak sengajanya.. kiteorg telah terbeli HP n kamera secara tidak sengaja.. Walaupun mmg telah dirancang pembelian itu, tetapi sumenyer telah terover bajet.. huhuhu.. sentap tul..


wa sorg je yg xbeli pe2 psl wa cari henpon motorola kete kebal ( siap ade arial tu ), xdo lak.. hikhik!!!

Tetapi kerana kepuasan diri kiteorg sanggup mengeringkan poket masing2.. mule2 hepi, ble poket kering, sedey... tp sedey kejap jer sbb dh dapat ape yg kite nak... kadang2 kne reward diri sndiri pas penat bekerja.. betui tak... hahahaha.. yahuuuu!!! wa dh pokaiiiiiiii ...


pilih..pilih.. mane mau..

cik panadol: ''wahhh..manyak mahal haaa??''..

wa: ''xpe pasni wa nk pau limau kt tokei ni..''

Sekian, berita sedih dari wa.. tp ni sume gare2 kiteorg masuk peraduan " sape yg abiskn duit paling banyak ??"... hikhik ...


wajah gembira + duka..


20 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

wa ingat la kan, gmbr lu yg no 2 last tuh, agak2 tokey kedai tu seram x, bengkeng semcm jer...muahahaha

anamizu said...

henpon kete kebal???hik3

newer post : |khalwat!!!|
older post : |loving-loving ke???|

mrs.sabri said...

yg mana satu cik panadol..nak kenal jugak ni..hehe :)

kakchik@ella said...

asyik2 dating. hihi ..

AngahSayang2314 said...

curly korang nie kan asik dating jer kan???

cikpia said...

aku ada hp keta kebal tu!!! aku pakai time kecik2 dulu..... ha ha....

Lagenda said...

hohoho..mujur aku x tumpang segila dgn korang!

Kalau x, sohih le nixon D9000 plak ku rembat..muehehehe.

Apapun, rembat plasma lg besh!

Lalinkfixa said...

penat mencari rezeki tak salah jika sekali sekala manja kan diri dgn apa yang kita nak kan?

cik panadol said...

pengerusi...bile next photoshot?
wa mau masuk dalam agenda bulan ni!

echah mashuri said...

wahh.nape xbeli bro?bile lagi nk mmbeli mahai2.hee

mr.curly said...

qistyna's: hehe..time tu wa mmg tgu mase je nk terkam apek tu..

mr.curly said...

anamizu: iyo..tau ko rupo ehh camno?? hehe..

mr.curly said...

mrs sabri: ala yg rmbut pjg( bkn kinting tau ) n tergebu gebas tu la dio..merangkap sekehteri den gak tu..hikhik

mr.curly said...

kakchik ella: tula..byk kali wa ajak join, jual mahal kununnn..huhu

mr.curly said...

angahsayang2314: mestila angah, dorg sume tu den dh anggap cam anak2 den yo.. hahaha

mr.curly said...

cikpia: fuhh..bess woo, mmg tahan lasak tul henpon tu..mmg stylo la kalu taruk henpon tu kt poket baju..hikhik

mr.curly said...

lagenda: xpe2, ceq akan gandekn usahe tuk gode mak beli mcm2 lg pasni..jage2 cik salmah..hehe

mr.curly said...

lalinkfixa: yehhhh..stuju! stuju!!!..hikhik

mr.curly said...

cik panadol: orait!! pasni maybe kite g swiss lak tuk photoshoot..kite g naik lrt je..hehe

mr.curly said...

echah mahsuri: wa dh pokai le..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails