Pages

Peminat-Peminat Wa

17 February 2011

Di GaNGGu DaLaM NiKMaT

xsmpai ati lak wa nk bewak kalu jumpe jamban camni..hikhik


Ni la tajuk lagu yg tgh meletup2 skg ni ... tangkap leleh?? tangkap cintan??.. sume salah .. tangkap terpancut baru betuiii ... hikhik ... lagu ni menceritekn kejadian yg berlaku kt dlm jamban shopping mall ... fuhh!! lain mcm je bunyi nye ...

Sebenornye ni la koje wa n de geng termasukla bdk johor mase jaman gile2 remaja dlu (azroy n rakan2 la kununnn), hingge la skg ... hikhik ... bese la, kt dlm tandas premis bangunan kdg2 tu ade lebih dr 1 jamban ... so takde la kejadian tahan bewak cam citer P.Ramlee tu " smlm saye ade mkn julap.. engko besok pun bole bewak" ... hahaha

Kiteorg reramai masuk tandas tu ... ade yg nk kencing, yg nk melawo je pun ado .. time tu hanye kiteorg je yg kt dlm dgn 2 bilik jamban yg sdg digunekn ...ado org la makno ehh ..  tgh senyap sunyi tetibe kuar mcm2 bunyi dr jamban tu yg merutun jiwe ... prettttttttttttttttttttt!! plurpp!! plurpp!!.. pastu bunyi blurppppp!! ( ala bunyi sesuatu jatuh dr tmpt tinggi tepat masuk lubang) ... hahaha

Po laie, dr sonyap2 td kiteorg pun jerit le "woii!!" .. ade gak yg sengaje gegar2kn pintu jamban tu .. pastu kiteorg cabut le... bkn die kenal pun kann ...  mesti terencat kejap mamat yg tgh nikmat tu... hikhik

So disbbkn peristiwa ni, skg kalu wa bewak n taknak bg org lain dgr bunyi2an tu, gerenti wa tekan flush byk kali .. tak pun, wa sengaje bukak air paip beso2... ni la yg jd kt wa smpai skg ...

psst: tp kalu wa kt umah lak, bunyi2an tu yg buat wa feelllllllllllllllllllllllll tu ... choyyy !!!!

34 comments:

IJAT360 said...

watdehel men..hahaha..

kakchik@ella said...

ish .. ko nih curly .. hihi ..

BRO_MONDAY said...

bro curly : arghhhhh!!! seram dol baca yu punye entry ni...koh koh koh lawak²...kenot go feder lansum...sian mamat yam kena ganggu tu...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "AREPNAKBEBEL first giveaway"
2.New Entry "SAYA MENANG GiveAway LAGI!!!"

sicKo^ said...

mesti org dlm jamban tu trauma nak ***** kat public toilet dah

AngahSayang2314 said...

hahahah kalau letak bontot takut kena gigit hahaha

Lagenda said...

Caaaait...ini pun leh jd entry ko arini ye curly!

Haaaaih....

Catherine- said...

hahahahaha~

aduh...

sakit perut gelak..

nak terberak pulak..

modus operandi yang bagus nak berak di shopping mall hehe..

mrs Gee :) said...

kekekeke.. mengong.. xlarat gelak..

zaty luvlianncezzz said...

x sanggup nk guna..terkejut berooookk

Melati Qistyna's Mummy said...

hhuhuhu, teruk2... mau nyer mamat tu serik nak berak kt supin mall sumur idop...huwaaaaaaaaa

Gimi said...

haha...jahat tul wat camtu kat dia..

phreak-id said...

Taktik lu sama lah ngan taktik gua. Gua kalau ada air paip gua pasang kasi bising sikit. Taknak kasi dengar bunyi plup~plup tuh. hahaha

Terbaru >Kenduri Aqiqah. Jumpa Bean Moreno, Che Armster, dan.....? > Monday Blues > Download Drama Bersiri TV3 - Gemilang (Episode 1 - 3)

p!q4h b@guss said...

ish!! xsenonoh la mr curly ni..haha

Pijisketch said...

Siot r.. jijiks..gahah
BLOG GUWA

Dhia Delisha said...

uiks..mcm ni pun ada ke..haha :P

Isteri Yang Comel said...

adeh kelako lah ko mr. curly...

mr.curly said...

ijat360: tekehel men..hikhik

mr.curly said...

kakchik@ella: elehhh .. cam xbese lak ..huhu

mr.curly said...

bro monday: ntah2, mamat tu kalu g bewak mesti bwk teman pasni..hehe

mr.curly said...

sicko: nk buek camno, nasib die xbaik le ari tu..hikhik

mr.curly said...

angahsayang2314: kalu kite "xlepaskn", gerenti die gigit le..hahaha

mr.curly said...

lagenda: iyo mak..ceq teringat mase dolu2..hehe

mr.curly said...

catherine: jatuh saham kalu org tau sape yg bewak smpi camtu skali..hikhik

mr.curly said...

mrs gee: aduhhh..mengong wa kono..cet!!!

mr.curly said...

zaty: berukkkk pun xsanggup..hehe

mr.curly said...

qistyna's: jwbnye, die dh siap2 bewak se abis2nye kt umah dlu le..hikhik

mr.curly said...

gimi: iyo..wa dh taubat xbuek laie..huhu

mr.curly said...

phreak-id: hahaha..bagusssss!!!

mr.curly said...

piqah bagus: pengotor la bang sudin ni..hehe

mr.curly said...

pijisketch: ish3..bknnye wa mention kt "bende" tu..hikhik

mr.curly said...

dhia delisha: adoooooo..hehe

mr.curly said...

isteri yg comel: hehehe..

Si DauN CeRi said...

huaaaaaaaaaarghhahahahaha!!! speechless oke baca entri ni.. *terkedu*

mr.curly said...

sidaun ceri: mak aai!! smpai terkedu..sowi..hikhik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails