Pages

Peminat-Peminat Wa

11 October 2011

KeNDuRi KaD MeRaH - SuKu aKHiR (1) PiaLa MaLaYSia



maafkn wa ye.. huhu





haa..ni baru betuiii..hikhik

Fuyoooo..6 kad merah dlm 4 perlawanan suku akhir Piala Malaysia yg berlangsung smlm.. 1 kad merah mase game Selangor dgn Perak .. 5 kad merah mase game Terengganu dgn Kelantan .. Tahniah!!!.. huhu..ni baru betul main bermati matian name nye.. hikhik..(tp nasib baik lom ado yg betul2 kojol)..

Meh wa bg nasihat sikit.. wat sume team yg layak ke suku akhir ni, agak2 la kalu nk bermati matian punn.. mmg la sume org nk menang tp jgn le smpai nk patahkn kaki org ke, bertumbuk ke..kan bagus kalu luorg bwk pistol je masuk padang .. cet!

Lagi 1, pesal mase lawan team yg bertaraf antarabangse mcm lawan Australia ari tu luorg tak wat camni ..pesal??..goyang nampakkkk..

So di harap jgn le jd camni lg .. kite nk tgk game yg menarik n menghiburkn, walaupun kalah takde hal maa ..sbg pemain, luorg jgnle terikut2 emosi yg di bawak oleh penonton.. luorg taknak ke anugerah Fairplay yg di adekn tu??..dpt duit gak maa.. 

---------------------------------- MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA ---------------------------

14 comments:

nora rashid said...

merahnye spenda..haha

Bro M.7. said...

bro..apa kaitan spender tu dengan bola bro..? hahaa.. :p

Bo the Nerd said...

Smlm yop main agak kurang power..mintak2 boleh tumbangkan red giant kat ipoh nanti. Kejor yop kejor!

apek poyo said...

hahahaha...ni la dikatokan jaguh kampung..bilo dtg org luar
takut mcm siput dlm cengkerang..
podahhhhhh!!!!

nurkaloi said...

perghhh terer giler hahah memang rare

anamizu said...

perhhhh!
gelap pemandangan gua
TERtengok pic 1st tuh! :P

*lama gua kehilangan
link blog mr curly nih..
skg baru jumpe balik..
siap tempek kat list
daddy cool terus! ;)




luv,
cik ana

stellaizz said...

pehhhh merahhhh tu garang auwwwwww ekekek.......

khairul said...

mcm mana la mesia nk maju..main skit dh nk gadoh

bdk johor said...

tu lar bro.. bila main perlawanan antarabangsa, masing2 terus jadi macam rimau takde gigi. cet!!

budakijaupendek said...

haha
asyik bergaduh je.
hambik kau kad merah!

BeaN MorENo said...

5 kad merah tu mungkin dah bukan main bola dah tu mungkin ragbi haha

JunAina said...

seksinya...ahaksss...

main bola pun bole gaduh ek tapi kelantan & terengganu memang musuh tradisi bukan dalam main bole aje dalam berkawan dan berjiran pun cam tu jugakkk...

Ummi said...

oooooo patut la jiran sbelah aku kecoh pg tadik... rupa2nya kt sini spender amoi jiran sbelah aku tuuu... bahayaaa niii

nadilah said...

brother ini sajer nak kasi suspend tapi terbalik spender la pulak huk huk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails