Pages

Peminat-Peminat Wa

19 September 2011

BLoGgeR DaTaNG BeRaYo

Walaupn wa tak berapo nk gleme dlm dunia blog ni.. tp ado gak blogger2 top yang sudi dtg berayo kt umah wa.. sebonar eh umh metuo wa.. hehehe.. cube teka.. sapekah blogger2 tersebut...

masing2 tgh syok tgok wa berdansing separa bugil..huhu

2 blogger yg tergamam dgn persembahan wa.. hikhik

Musti luorg dh tau jawapannyer kan? blooger stella n mak lagenda.. time kasih sbb sudi dtg.. time kasih kt stella sbb tunjuk jalan pulang ke umh.. harap kan laling n cik panadol, hampeh memasing tak tau jalan.. cet!


11 comments:

simanis said...

Aku jeles la kerinting! Dah la aku mintak cheezy x dapat, mak lagenda pulak jerit2 di twitter bgtau nak pi beraya sana sini...

Mencikk tauu...hehehehe

errr, mana gambar lu separa bugil nya??? ekekeke...


http://www.syima.com/

.: iEyLa :. said...

wahh...apsal xajak saye g umah ni bro??hakhak

lagenda said...

gila kooo..tergamam den smpi x termakan sekut kek tangan den tu hah.

Lu punya dancing pool mmg buleh buat mak dan stella fobia pada tiang selama berbulan2.

Si stella pun dah kurang waras sket2 dah dek kerana impak maksima dancing pool ko aritu

Wakakakaka..

P/s: Cik adek manes..jgn jelez arrr. neks taim, nnt join kita yek

hUnnEE a.k.a mrS cAun said...

x ajakk pon..sob..sob..sobb...

stellaizz said...

seronok dtg beraya umah curly 2 belas kali hik hik hik

kpah k-poh said...

OHHH TIDAKKKKK.....!!!..lemak bergegar..!! hahhaaa...

cik panadol said...

wa yang dah berkali-kali menempel berayo kek umah lu sikit pon lu taknak tempek gambar wa....
bukan takat gambar, duit rayo pon wa tak dapek2 laie ni....

Anum said...

bestnya
x buat open house ke?

Nonie said...

wah..korng bkn main berya lgik yer.bak sini duit raya! =)

CouLeur de Chiqu3 said...

hayohh..raya keberapakah ini?

kakchik@ella said...

rmh wa lngsung tkdo blogger dtg. nmpk sgt wa tak fofular. Hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails