Pages

Peminat-Peminat Wa

08 August 2011

TerTuNaiLaH HaSraT di HaTi...


Pucuk dicita.. ulam ade dlm pinggan... pas dpt komen dr blogger pemes amos nk tukau kukis die dgn SC, wa cm tak pecayooo jer... mule2 bukan tak mau, tp maluuuuuu.... dh lame sebenaunyer kak ina KL komen kt blog wa psl nk tukau2 tu, tp wa sebagai ABG LONG DIL (lelaki sejati), tak bape nk reti deal hal2 wanita ni.. meme arr!!!(trademark Jai dlm kl gangster)..huhuhu...



Mule2 wa emelkan kesudian nk wat sistem barter ni kt kak ina, tak sesangke die trus mengsms kt wa kesudiannyer.. ble tak reti nk deal, wa paskan projek tu kt PA wa.. dh baik pnye plan, ari yg dijanjikan kami bertemu...meme arr!!!..hikhik


kak ina n wa

Borak2 dgn kak ina ni bes la sesangat, tak puas rasenye nk beramah mesra.. disebabkan keindahan kukis kak ina tu wa nyaris2 nk buke pose, nasib baik laling bg kate2 semangat.. cair tul tgok kukis kak ina ni.. time buka pose tu gak wa bedal kukis tu.. hahaha.. tak sabau dahhhh..meme arr!!!..hehe

ni la kukis kak ina..

Kukis wa dh agih2kan kt cep n bdk johor, kt geng2 yg lain tguuuuuu... ropenye dlm ahli kelab,ado yg dh oder secara senyap gamaknye(ceh! ado ati nk berahsie dr pengkerusi ye).. huhuhu.. pade kak ina time kasih sebab sudi berdeal dgn wa ni, n sudi jmpe wa yg tak pemes ni.. thanks so much kak ina.....meme arr!!!
sodapppp.. sape nk oder g blog kak ina yee...
p/s: jauh lg rasenye blog wa nk smpai tahap pemes ames ni..MEME ARR!!!

16 comments:

.: iEyLa :. said...

uisshhh..tergugat iman tgk cookies time pose2 nih..hehe

Anum said...

wow.. boleh cuba nie

stellaizz said...

wow sodap ea.....

Salmiza S. said...

wow ! nk yg buat eden terign nk menorai nie ! :D

Rain said...

point yg wa dapat lam enrti ni

1.kukis
2.memey ar!! (bukan memey norman)


haha. selmat berbuka kurli

rATu kEBaYA said...

wah.. dah bertukar dgn kak ina kl..
tak sempat lagi nak rasa kukis kak ina kl.. harus try nampaknya.

fazilzura said...

wah2... syok nye dh jmp otai kukis kak ina...

tingin nak jmp kak ina..

cik nani said...

sy pon nk buat sistem barter la..mari tukar SC incik kinting ngan cekodok saya..hahaha~

rara pinkmafia said...

wahhh suke nya dye =)

nk sket kukis =)

kak ina kl said...

terima kasih sudi tukar suka sama suka...best aaa pot pet dgn korang berdua.

Cik Bucken said...

nak kukis secare percumee!!!

anamizu said...

wahhhhh lazatnye..
menyelerakan je tuh T___T

budakijaupendek said...

cookies !!!
yummyy.. =D

SURIA AMANDA said...

insyaallah..suatu hari nanti pasti berjaya..

kakchik@ella said...

Kukis kak ina KL tu sedap gila. percayalah .. sbb KC kan peminat kukis dia. hihi.

akuzle said...

err, nampak mcm ado iras plaks rupa lu ngan k ina....hmmmm...ehehheehh.. mmg kalo ngan k ina neh 3 hari 4 mlm pon x abeh2 borak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails