Pages

Peminat-Peminat Wa

06 September 2010

SeLaMaT HaRi RaYe


Dlm kesempatan ni wa nk ucapkn Selamat Hari Raye Aidilfitri ... maapkn wa n wife n famili kalu ade salah silap ... buat mase ni mood wa tgh melayang layang ... so nk buat n3 baru pun cam malas je ... hehe ...

Kepada sume yg nk blk kg drive sendri tu ati2 la ye ... banyakkn bersabar semase drive ... yela, bkn kite je yg nk blk kg ... tolak ansur la sikit ... tp kalu dh tolak ansur pun stil ade pemandu lain yg nk buat kalut, pe lg, luorg kuarkn isyarat tgn suh die terbang jele ... hehe ... yg penting luorg dpt cukup rehat b4 blk n kete dlm good condition ... wa doakn moge luorg selamat smpai kg & sambutla ari raye dgn penuh rase kesyukuran ...
InsyaAllah kite akan bertemu lg ... Assalamualaikum !!!


20 comments:

adrinaqamarina said...

header hari raya gitu. hehe

mizz sue said...

selamat ari raya

Anip™ said...

selamat ari rye..maaf diterima..hahah...

POSH76 said...

selamat hari raya maaf zahir batin...mmg takde mood nak keje & blogging dah ni hehe

Adha said...

selamat hari raya bro..hehe..

LiFe KaMi said...

Selamat Hari Raya mr Curry.. Jumpa lagi dilain waktu..

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said...

Selamat Hari Raya Mr. Curly.
Aty2 balik kg k.
Pandu cermat jiwa selamat.
Ingt2 la orang tersayang menanti anda~ hehe. *Penaja iklan*

farysa said...

selamat hari raya

EIFA said...

Salam Lebaran juga buat anda..
Nak duit raya leh? hehe, gurau je...
Enjoy ur holiday (^_^)

bdk johor said...

selamat hari raya bro. wa mtk maaf kalau ade terpatahkn no plet motor lu, terletakkn bunga kt tmpt side mirror motor lu dan tercabutkn cover motor lu ar. hehehe

Che Armster said...

selamat hari raya bro! aku mintak maaf selalu panggil ko mr laling :P

Melati Qistyna's Mummy said...

weh, tibi lu dh kocik hek :P
slamat ari raya maap zahir batin dr wa & keluarga kecikku :) hati2 di jlnraya, nanti wa ondway blk kg, wa tggal topi jalan kueh raya tuk lu...hahahah

Sophia Rani said...

selamat hari raya ye encik curly... ;)

Humanity Life said...

@curly: Selamat Hari Raya Maap Zahir dan Batin, sekiranya saya terkasar bahasa ke tersilap kata harap dimaafin ya... (ahaks!)

Artikel terkini: http://humanitylife.blogspot.com/2010/09/piranha-3-d-2010-movie-stream.html

sangilapi said...

sebelum nak balik kampung tu,duit raya mana bro? :)

Dark Half said...

jom serbu umah incik curly mintak duit raya pas dia blk dr kampung nanti :p

salam lebaran buat mr curly & wife

BezBuddy said...

slmt ari raya mr curly...smogelebaran kali ni lg bermakna k

aku_gayahspears said...

camat ari raya bro curly rambut cumel (^_~)

HaNTwO said...

selamat hari raye :)

ayin~weeweet said...

wahh nak rambut curl mcm u haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails