Pages

Peminat-Peminat Wa

26 July 2011

HaRi MeNGeTes SC YaNg.....

payah bebenor wa nk berucap ..hehe


Hari yang ditunggu2 telah pn belangsung dgn meriah n sonok skali (sila jeles sape yg tak join yee) hahaha..xdela, wa paham masing2 mesti ado agenda yg xdpt nk di elakkn.. lgpn tiade paksaan maa ..insyaAllah next time..tp yg pastinye, ari tu cep bg harge diskaun tuk sweetie cheese(so luorg leh jeles blk)..hikhik.. Walaupun jalan nk ke tasik titiwangsa tu jem teruk, tp tak menghalang majlis berlangsung dgn jayanya..

bru nk stat berniage..

Ohh ye, di kesempatan ni wa nk ucapkn takziah wat keluarga mertua pn nyna (pagi2 lg dio dh msg kt wa).. pn nyna ni beriye2 tul nk dtg ari tester tu tp apekan daye.. tak lupe gak kt pn risa sayam.. die la org pertama yg emel kan pengompoman kehadiran.. tp tak dpt join atas masalah kesihatan.. moge cpt sembuh ye..tak pe, cep ade plan lagi pasni.. lagi hebat perancangannyer.. tguuuuuu...

pergh!!!..meleleh tuuu..ni la kek mango delight



sweetie cheese yg dh siap di potong tuk di ngap..



doorgift


Pas bepoluh2 ketiak cari paking, akhirnya dpt gak port yg agak sesuai betul2 tepi jln n bdekatan dgn tmpt permainan kude.. so senang la nk guide tetamu2..hehe..walaupun paking area tu haram, tp sobab ahad tu tasik padat.. paking haram pn jd halal.. 

laling n cep (tgh nk bodek membodek la tu)..huhu



kecik n cep


Time kasih pd sume yg join.. Rerame Ungu (tetamu pertame yg smpi), Fazilzura n family, Kecik, Cikgu wan dan beberapa lagi yg tak de blog tu.. Hafizah n family, opismate bdk johor n kawan2 cep.. time kasih!!!!

jgn betulkn gambo ni..ajek! kuatkn iman..nyahhh kau!!..hahaha

gaye mkn yg manje2..huhu

gaye mkn yg brutal..hikhik

Last skali, dipelawe kepade sume tuk menghadiri Majlis Berbuka Puasa bersame Geng Bisik2 pada 13hb Ogos..pe2 sile tnye RerameUngu ye(abis la lu)..hikhik


tgk si zura siap bwk beg plastik beso tuk tapau..hehe (gurau2 je)





p/s: so kalu ado sapo2 yg nk tnyo psl kek mango, kek cadbury tu sodap ko x, sile la tnye kt mereka2 yg dh mencekik ni ye..hikhik


32 comments:

amranaiman said...

pergh!! lweleh sedapnye...

Fathiah Hamim said...

sambutan yang meriah!

wan_cikgumuzik said...

yaawwwww...!! namaku berada di sini.. kih kih kih.. thanks bro...

NURUL AINI NORAZMAN said...

wahhh,.kek tu demm nampak sedap

Mrs.Yie said...

wuah..hodohnya gaya cikgu wan makan..kahkahkah..!!!!

rara pinkmafia said...

asal x ajak saye join bro.kalau x leh dpt makn cheese cake free.

Wanie said...

ni siap buat kenduri lagi ni..
owh tu ke cikgu wan..kekeke

eikieyn said...

ni sorang lg..td ptg da jeles2 tgk gambo kt page panadol..ni saje kasi tambah panas je.. :P mr curly, ni nk tanye.. SC tu agak2 tahan bape lame eh. kate kan la nk order, utk raye.. but kin gerak ke kampung mayb dlm 1 minggu awal b4 raye..agak2 ley tahan ker sampai raye? same gak dgn mango tu.. tahan bape lame eh kek2 camni?

Liyana Zahim said...

Pehhhhhhhhhhhhh.. Bapak sedap melihatnyeee!!!!

Khairol Ikhwan said...

huhuh bro ... best ade ramai member2 ajak lepak =))) ... keep it up .. bru la trasa diri ni berharga.. hoho ... sape master plan nye ni?javascript:void(0)

missNick said...

wahhhhh bestnya....lain kali jangan lupa buat lagi k....hari tu x berkesempatan nak pegi...

RerameUngu said...

weee.namo den ado gak..

oit2..dah pomot mejelis buke pose yer..hehehe...akan dipublish dlm masa terdekat nih..

Nens Collection said...

tangkap leleh la

kjaharun said...

mcm best je aktiviti ni...

Isteri Encek Bard said...

huhuhuhuuhuhuhuhuhuh cedih tak dapat join..... waaaa nak nagis nak bantal busyuk

fazilzura said...

WALAWEIIIIIIIIIIIIIIIIII... ado gambo ku .. I LIKEEEEE...

mmg mantop majlis ni, rugi ler sapo2 yg x dtg tu .. lg plak ado diskaun kan, tu yg terus ku rembat kek SC seketui ..

tu plastik pinggan le bro, lu saje je kan nak kene kan org ..

* ado majlis buke pose? sila le kasi detail nye

Liza@Azel@El said...

sedapnya...terliur dah nie

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

sedap oh sedap

sedapnye tengok kek n sweetie cheese tu

nyumnyum.

hehe

:)

Aida Omar said...

sedapnye..meriah gitu

cik panadol said...

wa mau order SC satu!!

eh! wa ingtkan buka poso tu utk geng bisik2 je....

lagenda said...

alo bro..bila la ciskek yg dicancel aritu akan mak dapek yek..dah ghairah gila dah ni bila tgk ciskek di sini sanun!

caliph shuriken said...

lawa tgk kaler SC tu.. lagi lawa klau bole mamam, hukk...

kpah k-poh said...

tak perlu kata apa2...nak dpt bau pun susah..apa kan daya...

abah khalisha said...

Len kali bolehlah abah join abg curly..cm sonok je

SURIA AMANDA said...

waaa...tetiba i rasa mcm best jer program ni...nanti war2kan eh..i dah follow uuuu......

sop said...

wah.. meriah majlis bro.. makan2 pun byk :) yam yam :)

apek poyo said...

wahhhh..walaupun tak berapo ramai ..tapi sambutan eh agak meriah nampak eh..

Amy Syaquena said...

happening gila , kek tu memang buat tak tahan...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa meriahnyerr.. huhu..sayangnyer sbb moon xdpt join..huhuhu~

Terbelog said...

cikguwan jeling apo tu..

mr.curly said...

hehe..mekaseh la bebanyak pada yg sudi singgah tuk mengetes n x dilupakn gak pada luorg yg sudi bace n3 ni..insyaAllah, maybe next time kite akn ketemu..

kakchik@ella said...

OK. Mango Delight pasni eh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails