Pages

Peminat-Peminat Wa

01 June 2011

Pn. HaRiSa SaYaMmm MeNyaNyaMm..


''Sayam menyanyamm..cinta diketam''.. bes betui lagu ni.. ciptaan pn risa yg vass gitu..

Pn. risa n si gebu gebas..

Pertemuan wa n risa adalah disobabkan oleh 2 biji sweetie cheese yg telah dioder oleh beliau.. mule2 nk oder sbiji jer.. last minit tmbh lagi sbiji, nasib baik cep wa ni popesenal, leh hendel kes2 kecemasan ni..

aikk.. mane bdk johor ni?


Port jmpe kt umh kawanyer pn ariss.. pnye lah sogan nk masuk umh org.. slalu nganto SC ni kt luor jer.. pess time anto smpi ke pntu umh ni.. nasib baik tuan umh sporting.. plg syok ade jamuan mee sizzling.. sodap sehhh.. terngiang2 lgi kesodapannyer.. kalo wa ni tak malu, nk mntak tapau jer.. tp wa ni kan pemaluuuuu..hikhik..


sekfan..sekfan..

Bkn sajo dpt mkn mee sizzling sodap.. wa dpt teh boh lagi.. risa koje kt com. boh.. sobab tu la wa dpt pelbagai produk boh.. wa dh bahagi2kan kt geng2.. cmne geng?? teh boh sodap kan??

acara penyerahan teh boh.. ade umphhh...

acara wajib...

SC utk tuan umh yg pndai msk mee sizling..

Mmg hepi gler jmpe risa ni.. die gile2 n happening.. anak dio si mia terus sonyap kelu lidah bkate2 (ntah2 die pikir ntah mane org giler la yg mama aku jemput ni)..hikhik.. sonok borak2 kutuk2.. kt umh tu ade baby ariss tgh titon, tekemut2 la wa n the geng kontrol ketidaksopanan.. kalo tak kemut, mau riuh taman perumahan yg snyi tu… sonok..sonok..


babai eberibodi.. jmpe lg yek...

psst: pn risa…ktorg nk tgok ladang teh ni.. cpt siapkan otel pai setar.. hikhik!

*SC = Sweetie Cheese..





18 comments:

risa said...

mmuuahhhhhaaaaa....kek banting ni ado otel 1star jerkkk..boleh je kalo betul2 nak datang sila roger2 me okeh..dis week and next week tak boleh ye sayammm ai nak pi olideiiii..
anyway...korang memang best!!! sesuai nak jadi geng hilang sakit kepala u noeeee!!!
jgn memalu jgn sogan2 len kali kite jumpa eh..lenkali bawa puan sri kakchik tau....teringin benau nak jumpa beliau...hamik ko!! komen panjang dah macam novel..hahahaha

Bui Idzra Ryn said...

wah..bertambah2 maju biz..pos ler kat kch jugak..hehehe

Puteri Kasih said...

wah semankin jauh berjalan dengan SC..nak join la jadi eskot mcm ni..hehehe

p/s kak risa takde ke teh boh untuk adik akak ni..hehehe

Liyana Zahim said...

Phewitt.. Lulus lg tuh!!! Hahahah~

cik panadol said...

bro...kalo wa order lu kne anta email kat lu gak ke? lu leh anta ke sampai umah wa...blok G je...ade extra cas tak nnt? kalo ade cas tersembunyi, lu anda pakai POS LAJU je la....

Isteri Encek Bard said...

olo, olo comelnyerrrr kak risa... wawawawa nak sangat jumpa kak risa...

bdk johor said...

@ risa : hahaha.. komen tu bukan macam novel, dah macam sastera pun ada. hehehe

risa said...

IEB...jom kite jumpa jommm...IEB dok putrajaya je kan kan kan..

bdk johor...haruslah macam novel kan,..sobab eh ada org buat entry pasal daku...ai tengah terharu ni ekau potong stim arrrr

mr.curly said...

RISA: hehe..mmg pjg bebenor..xpe, pasni kite ajak Kakchik skali noooo..

mr.curly said...

BUI IDZRA RYN: kch tu ape?? kuching serawak ek..aduhhh jauh tuuuu..baik beli kt sne je..ade branch maa..hikhik

mr.curly said...

PUTERI KASIH: bole je kalu nk jd eskot tp kene jalani bbrp ujian dlu salah 1nye spt melompat katak dr bwh smpai ke puncak gunung kinabalu..hahaha

mr.curly said...

LIYANA ZAHIM: hehehe..ats pemintaan pelanggan

mr.curly said...

CIK PANADOL: uihhh mestila..sebarang surat mnyurat xdilayan, keputusan muktamad..jgn kate kt umah, kalu lu kt umah kecik pn wa sgup tgu ..hikhik

mr.curly said...

IEB: aduhhh..jejak kasih lg..huhu

mr.curly said...

BDK JOHOR: cet! ..

mr.curly said...

RISA: aik! pesal ado bab2 stim ni..wa xleh dgr bende2 camni..hahaha

risa said...

hahahhaa...lalalalala

mr.curly said...

RISA: hehe..sukenye die..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails