Pages

Peminat-Peminat Wa

03 June 2011

PeRniaGaaN SiStEm BarTer

Luorg penah dgr tak peniagaan sistem barter ni?? sume org yg digelar bisnessman macam wa msti mau tau sejarah2 bisnis ni.. perniagaan system barter ni bermaksud… malas la wa nk xplain.. hahahahaha..



urusan bisnis bermula...


Urusan jual beli kali ni bersama puan nyna, masuk kali ni dh 2 kali die oder SC kat wa.. mase jmpe, die bwk ank die yg ke-7 n 8, comeyy giler anak2 nyna ni.. disebabkan kecomelan anaknya yg melampau.. wa pn telah mencadangkan perniagaan kali ni menggunakan khidmat system barter.. tukar SC dgn anaknyer.. ade boleyyyy????


perjanjian dimetrai...
 
dapat jugak... comeyyyy..

Jgn harap ler… mane la ade omak yg nk tuka2 anak die kan… dh la comey.. manje lak tu.. time tu gak ade kisah cinta tragis si kakak n bdk johor.. dorg cm org bercinta lak.. bro.. lu kne tgu kakak habis blajar dlu baru ngorat tau.. tgu lg 20thn.. mase tu umo lu baru 50++ kan?? Mantap lagi kotttttt… hahahaha….

20 comments:

Isteri Encek Bard said...

ayat kejam tuko anak ngan cheesecake... wawawawa

risa said...

hamboi mak aihhhhhhhhhhhhhhhh
suke2 nak tukau ngan cheese cake?????
ish ish ish soba je lahhhh..hehehe

Puanbee2 said...

adoi bior bebenor lah kalo mak pak nk tuko ank hihi ..en keli nih ayat kelakar eh

cikpia said...

ciskek tu tahap gaban nyer spesel la bley tukar ngan anak comey tu kan??? he he....

kakngah said...

budak johor kene amalkan tongkat ali dari sekarang untuk menjamin kemantapan mejelang usia 50++
kahkahkah!!!

Rozuan Ismail said...

better wat sistem brter ngan mak bapak yg nak buang anak dari tingkat 5.

Cikmin said...

tajuk kompem seo punya...hahaha..kau baru lepas hantar sc dekat customer macaron cikmin si shahril eh...jeles tau..boleh tak kau hantar sampai bentong ni...hahahaha..

Aida Omar said...

perniagaan makin baju nmpknye nie..good2..

sweet la mr curly dgn baby cumey tu..

caliph shuriken said...

terbaikk ar bro sistem barter ni, hukk...

kak ina kl (1) said...

akak pun nak tukar gak lah dengan kukis akak..apa macam setuju tak?

mr.curly said...

IEB: ayat je kejam tp ati nurani wa baikkkk..hikhik

mr.curly said...

RISA: hehe..manele tau tetibe bole lak kannnn..huhu

mr.curly said...

PUANBEE2: a'ah le, maneleh..gurau2 je..hehe

mr.curly said...

CIKPIA: gaban pun kalah tau..hahaha

mr.curly said...

KAKNGAH: dh sgalo mcm tongkek dio sosah..cumo ali punyo tongkek yo dio lom bosuo..hikhik

mr.curly said...

ROZUAN ISMAIL: tul tu bro..mcm2 hal skg kannn..ish3

mr.curly said...

CIKMIN: mmg xdinafikn lg,tq2..hehe..iyo, bru yo pas anta kek dio..tp bab menganta smpi bentong tu, tgu den buek meting tgompar dgn ahli kelab dlu yo..hikhik

mr.curly said...

AIDA OMAR: alhamdulillah, leh la kocil2lan..

elehhh sbenornye lu nk ckp wa lg cumel kan kan (angguk pale cpt!!!)..huhu

mr.curly said...

CALIPH SHURIKEN: yahuu!!..ade gak yg mnyokong..hehe

mr.curly said...

KAK INA KL(1): uihhhh..di alu2kn kak..amat bebeso ati ni..yesss!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails