Pages

Peminat-Peminat Wa

27 January 2011

SiLaP BeLi RoKoK..HaBuaNnYe PeNeRaJaNG ??




Fuhh !!! bior betuiiii ... agak2la kalu dh gian nk menerajang skali punnn .. sebab rokok lak tu !!! .. ni dh kire ketagih teruk bebenor ...

Sume ni gare2 wa bace kt paper Berite Harian ari ni ... hanye disbbkn si kakak tersilap beli rokok abah ehh, 4 beradik jd mangse terajang ... pastu 4 beradik tu kene halau dr umah n bermlm dlm ujan lebat kt hutan .. yg ciannye, bebudak tu bru umo 8, 10, 14 (pompuan), 7thn (laki2) ..

Ntahla, wa pun xbrani nk komen pe2 ... tp kalu boto la sbb dio tosilap boli rokok dh dapek ponorajang, mmg nk kono bakar abah dio agak ehh .. cam ayat citer antu maklimah tu "pe kate kite bako je..husinnnn" ... hikhik

40 comments:

Afiq Bukhari said...

gilo meroyan apo abah dio tu..meh sini aku cocoh lubang idong dio dengan rokok.

bighagenjo said...

uh, Tak agak2. salah boli pon hazabbb. rokok lak tu, cam lah best sgt. takdo otak boto lah.

Melati Qistyna's Mummy said...

huish, yang abah eh x p boli sendirik apehal suh anak2 plak, nak kena saman ke budak bwh umo beli rokok, otak udang tol la....

atie said...

mcm tak dapat dadah plak die marah kt anak-anaknya~

redzuan said...

uihh sadis gler, ape jnis bapak la , buat anak pndai , tp wat anak mcm hmba plak boleh disepak terajang

TIPS: 8 CARA MENINGKATKAN TRAFFIK KE BLOG SECARA BERTERUSAN

Sunah Mohammad said...

erk, comeynye lah kucing tu menerajang...

da jumpa lunch kat blog saya? ngee~~

bdk johor said...

kalau wa lar.. mmg wa bako jer trus!!
bako!!..bako!!..bako!! hehe

cemomoi said...

moralnya: breni la merokok kang anak bini kena terajang

Piasara said...

itu la penangan rokok..dia punya ketagih/gian sampai camtu sekali,tak dapat apa yg dia nak..anak2 jadi mangsa penyepak..

cikpia said...

tak hagak2 punya alasan nak penerajang anak2......

cik bahulu oren said...

jom terajang bapak budak tu ramai2..
ada jgk bapak cmni..

tia said...

pndai buat xpndai jage! grr!

taniea said...

"sapo setuju kite bako , angkat tangan cam saya . "

bengoknye bapak eih , beli la sendiri . rase cam nk potong2 je bapak dia jadi rokok . kakaka .

taniea said...

"sapo setuju kite bako , angkat tangan cam saya . "

bengoknye bapak eih , beli la sendiri . rase cam nk potong2 je bapak dia jadi rokok . kakaka .

::nuRuLaDHar:: said...

hahaa pic ats tu ta bley bla ah..kah3

anamizu said...

bongoks punye bapak..hadoila..

recent post : |baju bundle haram ke???|

Catherine- said...

itu bapak mungkin stress gila!

Catherine- said...

itu bapak mungkin stress gila!

fadwa said...

manusia kalo dah x guna akal,jadinya macam tu laa..
dunia~dunia~

Mr. TN_SkY said...

Gilo sangap rokok tuh! ahaha..aduii..dunia2 pelik betul!..

JELAS SAHABAT BUKAN SEBARANG SAHABAT, SAYANG SEMUA

Buat Duit Dengan Nuffnang said...

salam,,,huh penatnya berjoging,,,http://easywinpoker.blogspot.com http://tengokdvd.blogspot.com

mr.curly said...

afiq bukhari: jgn kate lobang idung je bro, sgale mcm lobang yg ado pn patut dicucuh skali..hikhik

mr.curly said...

bighagenjo: boto tu, mmg xdo otak gak ehh..( maybe dh dimkn oleh zombi kg pisang..otak! otak! otak! ) hehe..

mr.curly said...

qistyna's: uihhh otak udang??.. tau lak lu die pkai otak pe ek..dasat !!! huhu..

mr.curly said...

atie: tula psl..dh kes teruk ni

mr.curly said...

redzuan: tul tu bro, anak2 ni adelah anugerah Allah..

mr.curly said...

sunah mohammad: hehe.. xjumpo laie lunch ehh, copek sikit..

mr.curly said...

bdk johor: ish3 kamu ni usop, asik nk mmbako je koje nye ye..ce citer ce citer..hikhik

mr.curly said...

cemomoi: gitu le gamaknye..hehe

mr.curly said...

piasara: so pasni ibu2 or anak2 kono la blajo martial art..bkn je tuk hadapi bahye kt luar umah tp skg ancaman dlm umah..hehe

mr.curly said...

cikpia: mmg xdo alasan dh..

mr.curly said...

cik bahulu oren: jommm !!!..hehe

mr.curly said...

tia: wat pe tu??..hahahaha

mr.curly said...

taniea: setuju !!!..amboiiiiiiiii smpi nk potong ye..potong tang mana tu?? huhu..

mr.curly said...

nuruladhar: hehe..mahal tau wa kene bayo kt kucin n anjing tu..

mr.curly said...

anamizu: mmg tlebih bongokssss..hikhik

mr.curly said...

catherine: mmg dh giler pun ..hehe

mr.curly said...

fadwa: mintak dijauhkn le dr kite gamaknye ye..

mr.curly said...

mr tn sky: bala! bala! ( dialog citer antu kak limah )..hikhik

mr.curly said...

buat duit dgn nuffnang: waalaikumussalam..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails